Koripallon em-kisat 6.9: Susijengi ottaa turnauksen avausvoittonsa!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Koripallon em-kisat käynnistyivät eilen betsien osalta tuloksella 1/3. Italian tappio oli yllätys ja lisäksi Venäjä hölmöili kymmenen pisteen johtonsa ja hävisi Israelille.

Suomi – Israel

Valinta: Suomi -1,5 (1,90)

Susijengi järjesti eilen näytöksen, josta moni saattoi vain unelmoida. Turnauksen ennakkosuosikki Ranska pakotettiin jatkoajalle upean taistelun jälkeen.

Suomi puolusti erittäin hyvin ja hieman paremmalla heittopelillä, jopa voitto olisi ollut otettavissa. Suomen parhaita pelaajia eilisessä ottelussa olivat 21-pistettä tehtaillut Jamar Wilson sekä 15-pistettä iskenyt Petteri Koponen. Näiden herrojen lisäksi myös Sasu Salinin esitys oli loistava.

Eniten parannettavaa jäi Tuukka Kotille, joka onnistui tekemään vain kaksi pistettä. Lisäksi mies oli suurissa vaikeuksissa myös puolustuspäässä ja välillä miestä tuli ohi oikealta ja vasemmalta.

Israel nappasi eilen maukkaan voiton Venäjästä. Venäjä johti ottelua puoliajalla jo kymmenellä pisteellä, mutta Israelin huima 17-pisteen  putki käänsi pelin päälaelleen.

Voitto oli osittain Israelin hyvyyttä, mutta myös Venäjän huonoutta. Venäjän peli meni toisella puoliajalla täysin lukkoon ja heittoprosentti putosi kolmannella neljänneksellä pahimmillaan 17-prosenttiin.

Israelin NBA-tähti Omri Casspi oli kovassa iskussa ja mies pussitti 21-pistettä.

Jos Suomi pystyy pelaamaan samalla tasolla, kuin eilen niin voitosta ei pitäisi olla epäselvyyttä!

Muut valinnat:

Liettua -4 (1,90)

Jamar Wilson yli 12,5 pistettä (1,85)

Gerald Lee yli 7,5 pistettä (1,85)

Paulius Jankunas yli 9,5 pistettä (1,85)

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset