Koripallon em-kisat käyntiin Ranskassa!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Koripallon em-kisat käynnistyivät tänään ja turnauksen ensimmäiset pelit ovatkin jo käynnissä. Suurin odotusarvo on tänään varmasti Ranska – Suomi ottelussa, joka alkaa klo 22:00.

Ranska – Suomi

Valinta: Suomi +16,5 (1,90)

Susijengi kohtaa heti turnauksen avausottelussa kenties turnauksen kovimman ja suurimman ennakkosuosikin Ranskan. Ranska lähtee hakemaan mestaruutta Tony Parkerin, Boris Diawin ja Nicolas Batumin johdolla.

Suomi lähtee otteluun selvänä altavastaajana, kuten hurja tasoituskin kertoo. Susijengi kaatoi Ranskan sensaatiomaisesti harjoitusottelussa 76-67, mutta tänään alkavat tosipelit.

Turnauksen avausottelussa kaikki on tänään mahdollista ja uskon, että Susijengi tulee taistelemaan tänään sen verran hyvin, että +16,5 tasoitus riittää kevyesti!

Israel – Venäjä

Valinta: Venäjä -4,5 (1,90)

Israelin kisoihin valmistavat pelit eivät menneet nappiin sillä joukkue voitti vain yhden kahdeksasta ottelustaan. Israelilla on paljon poissaoloja ja etenkin Yotam Halperinin sekä Guy Pninin puuttuminen heikentää joukkuetta.

Joukkueen tärkein pelaaja on ehdottomasti NBA:ssa pelaava Omri Casspi, jonka harteille on ladattu hurjan paljon odotuksia.

Israelin joukkue on suhteellisen kokematon enkä usko, että joukkue pystyy kampeamaan itseään jatkoon alkulohkosta.

Venäjän valmistautuminen kisoihin on ollut sekavaa. Puheenjohtaja on vaihtunut ja lisäksi Venäjä ehdittiin jo hyllyttää kansainvälisistä turnauksista puheenjohtajavaalien epäselvyyksistä johtuen. Hyllytys peruttiin lopulta.

Venäjä ei pääse turnaukseen ns. parhaalla kokoonpanollaan, kun huippupelaajia jäi pois erinäisten syiden takia. Tästä huolimatta kovia miehiä riittää vaikka muille jakaa.

Vaikka Venäjä näytti harjoitusotteluissa välillä jopa hieman kurittomalta niin en usko saman menon jatkuvan tosipeleissä. Israel on selvästi Venäjää heikompi joukkue ja tuolla tasoituksella Venäjän voittoon on syytä tarttua!

Muut valinnat:

Italia -5,5 (1,90)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset