Korkein kerroin -kisa – Voita Leijonien virallinen fanipaita!

Karjala -turnaus alkoi eilen voitokkaasti Leijonien osalta. Leijonien ottelut jatkuvat sunnuntaille asti, joten päätimme järjestää sen kunniaksi korkein kerroin -kisan yhdessä Unibetin kanssa.

Viikonlopun kestävässä kisassa haetaan korkeinta kerrointa. Korkeimman kertoimen napannut pelaaja palkitaan ”Karjala turnauksen -hengessä” Leijonien virallisella fanipaidalla. Myös toiseksi sijoittunut kisaaja huomioidaan, sillä hänet palkitaan 50€ arvoisella Verkkokauppa.com -lahjakortilla.

Näin pääset mukaan kisaan:

Lyö vetoa Unibetin tarjoamista jääkiekko -kohteista kampanja -aikana (10.11.2017 – 12.11.2017) vähintään 5€:n panoksella. Jos haluat osallistua kupongillasi korkein kerroin -kisaan, lähetä kuvakaappaus siitä osoitteeseen info@vetovihjeet.com. Lapun minimipanos on 5€. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä niin saat sen helposti auki tästä.

Kisa on voimassa 10.11.2017 klo 18:00 – 12.11.2017 klo 23:55 välisenä aikana. Päivitämme tämän kampanjasivun alalaitaan johdossa olevan lapun, jotta voit seurata, mikä kerroin sinun tulee päihittää.

Kilpailun säännöt ja ehdot:

1. Lähetä kuva osuneesta Unibetin vetolapustasi osoitteeseen info@vetovihjeet.com. Minimipanos lapulla on 5€. Veto tulee olla asetettu Unibetin tarjoamiin jääkiekko -kohteisiin.

2. Voittaja on se, jolla on korkein kerroin kampanja-aikana (10.11.2017-12.11.2017) lyödyllä voittavalla vetolapulla. Lappu saa sisältää yhden – tai vaikka viisi – kohdetta. Vain kerroin ratkaisee. Myös live-vedot lasketaan mukaan kisaan.

3.. Kisa on voimassa 10.11.2017-12.11.2017 välisenä aikana. Kaikki kisaan osallistuvat laput tulee olla lähetty sähköpostiosoitteeseen info@vetovihjeet.com marraskuun 12 päivänä ennen klo 23:55. Kohteiden tulee olla ratkenneita ennen edellä mainittua määräaikaa.

4. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

5. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen Leijonien virallisen fanipaidan. Toiseksi sijoittunut kisaaja palkitaan 50€ arvoisella Verkkokauppa.com -lahjakortilla.

6. HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Unibetin pelitili. Jos sinulla ei vielä ole pelitiliä, sen saat avattua tästä: Unibetin pelitilin avaus.

7. Voittavien pelikuponkien aitous tarkistetaan Unibetilla. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

8. Olet mukana. Onnea kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset