Kotijoukkueet juhlivat yön MLB -kierroksella!

Baseball | Vvihjeet.com

Tallinnan reissusta on hiljalleen palauduttu ja näin ollen on aika palata MLB -betsien pariin. Tällä kertaa katseet käännetään kahteen kovaan kotijoukkueeseen.

Washington Nationals – Atlanta Braves

Valinta: Nationals -1,5 (1,95)

Nationals on aloittanut kautensa mukavasti, kun viidestä ottelusta on kasassa neljä voittoa. Tänään Nationals pelaa kolmannen perättäisen kottiottelunsa, kun Atlanta Braves vierailee Nationals Parkilla.

Kotijoukkueen syöttökummun valtaa Max Scherzer, jonka kauden ensimmäinen ottelu sujui loistava, kuten moni odotti. Tänään Scherzer kohtaa kauden toisessa ottelussaan heikossa iskussa olevan Bravesin.

Vierasjoukkue Bravesin alkukausi on ollut hankala. Braves on hävinnyt kaikki viisi otteluaan ja joukkueelle on tehty näissä peleissä peräti 38 juoksua.

Bravesin syöttäjänä aloittaa tänään Bud Norris, jonka kauden avaus oli kelvollinen tappiosta huolimatta. Tänään mies joutuu kuitenkin kovaan paikkaan Nationals Parkilla ja samankaltaisen esityksen toistaminen ei tule olemaan helppoa.

Nationals on ottelun selkeä suosikki sillä joukkueen puolustuspeli on hurjasti paremmalla tasolla, kuin vierailijoilla. Myös syöttäjien välinen taisto kääntyy kotijoukkueen puoleen, joten me hyppäämme rohkeasti Nationalsin kelkkaan tasoituksen voimin.

Muut valinnat:

Cubs -1,5 (2,02)

Kansas City yli 3,5 juoksua (1,75)

Aiheeseen liittyvät uutiset