Golfvihjeet: Kurooko Dustin Johnson neljä lyöntiä viimeisellä kierroksella?

PGA Tourin Genesis Open on viimeistä päivää vaille valmis. Kisan suurin suosikki Dustin Johnson heräsi henkiin lauantain kierroksella ja pääsee tavoittelemaan voiton puolustamista neljän lyönnin takaa-ajoasemasta. Kuinka helppoa on kiriä neljä lyöntiä 18 reiän aikana? 

Vetovihje: Dustin Johnson voittaa (kerroin 8)

Dustin Johnson on kolkutellut voittoja viimeiset viikot siinä onnistumatta. Maailman paras golfari pääsee melko paineettomista asetelmista sunnuntain kierrokseen, sillä neljän lyönnin takaa-ajomatka on suuri kirittäväksi. Todellisuudessa sen voi kuitenkin kiriä kiinni muutamassa reiässä.

Dustin pääsee ladulle täynnä itseluottamusta. Lauantain kierroksella hän pelasi tuloksen 64 (-7), joka oli myös päivän paras tulos. Lyönnin huonommin pelasi Bubba Watson, joka sai selkeästi virtaa osallistumisesta NBA:n All Starsin julkkisten otteluun.

Maailmanlistan ykkönen tuntee Riviera Country Clubin kuin omat taskunsa ja pystyy heti ensimmäisillä väylillä tekemään tuhoa ja kaventamaan eroa. Uskomme, että edessä olevat pelaajat eivät pysty vastaamaan Johnsonin kiriin ja hän saa ainakin erittäin hyvän mahdollisuuden kisan voittoon.

Vedot sisään Coolbetilta!

Aiheeseen liittyvät uutiset