Kuumat Superpesis-vihjeet saavat jatkoa jälleen!

Pesäpallo | Vvihjeet.com

Nyt ollaan tulessa! Viimeisen kahden päivän pesisvihjeet on nikkaroitu kotiin tuloksella 4/4, ja varsin kovilla kertoimilla vieläpä, joten 100% tehoilla on erittäin miellyttävää jatkaa matkaa. Eilisen triplan osumisen jälkeen allekirjoittanut alkoi jo hyvissä ajoin hieromaan kristallipalloa tämän päivän Superpesis-otteluita silmällä pitäen. Tänään mennään kahden matsin voimin ennen sunnuntain todellista runkosarjan Grande Finalea.

Kiteen Pallo – Hyvinkään Tahko

Valinta: ML 2 (1.93)

Kitee ja Hyvinkää taistelevat tänään tosissaan pudotuspelipaikoista. Tahko on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pleijaripaikassa kahdeksantena neljä pistettä edellä perässä hengittävää KiPaa, joten panokset eivät voisi jälleen korkeammalla olla. Kolmen pisteen voitolla Hyvinkää nousisi kuitenkin jo kahden pisteen päähän 5. sijasta, jolla välttäisi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella sarjan kärkikolmikon kohtaamisen.

Kiteelle ottelu on puolestaan todellinen elämän ja kuoleman kamppailu. Sille ei riitä tänään mikään muu kuin suora kolmen pisteen voitto, jos se mielii pitää pleijaritoiveet hengissä sarjan päätöskierrokselle. Joukkue onkin parantanut otteitaan viime aikoina, ja alla on esimerkiksi back-to-back -voitot Pattijoesta.

Tahkon edellinen esitys Jyväskylässä oli erittäin ponneton, eikä läpilyönneistä elävä joukkue saanut ahtaalla Hippoksella sisäpeliään rullaamaan missään vaiheessa. Tänään kuitenkin avarampi Rantakenttä antaa Tahkolle aivan erilaiset lähtökohdat parempiin sisäpelionnistumisiin. Kiteen on pakko laittaa erityishuomiota tulivoimaiselle lyöjäduolle Juha KorhonenMarko Pelkonen läpäreiden pelossa.

Kertoimien puolesta Tahko on tänään mielestäni selvästi aliarvostettu pelivalinta, sillä täytyy ottaa huomioon, että jo pelkällä jaksovoitolla Hyvinkään pudotuspelipaikka alkaisi olemaan selviö. Joukkue tähtääkin vähintään tähän saavutukseen kynsin hampain. Jos ottelussa mennään jatkopalloille, saattaa kolmea pistettä epätoivoisesti tavoittelevan KiPan motivaatio laskea, jolloin Tahko on vahvoilla viemään kaksi pistettä mukanaan Pihkalaan. Kertoimella 1.93 Hyvinkään ML-voitto onkin erittäin hyvä peli-idea!

Koskenkorvan Urheilijat – Kankaanpään Maila

Valinta: ML 2 (4.00)

Tämän kohteen kanssa tulee olla varovainen, sillä sarjan jumbokamppailussa pelataan enää vain kunniasta. Kumpikin joukkeista joutuu varmuudella karsintoihin, joten joukkueet keskittyvätkin enää oman pelinsä hiomiseen tulevia karsintoja silmällä pitäen.

Kaksikon tämän kauden kolmesta edellisestä kohtaamisesta KaMa on voittanut kaksi ja kerran KossU on ollut parempi. Tänään Koskenkorva on kotietunsa ja kovan lyöjäjokerinsa Jere Dahlströmin turvin ennakkosuosikki, vaikka muuten paperilla joukkueet ovat suhteellisen tasavahvoja.

Kertoimia katsellessa täytyy kuitenkin ihmetellä Kankaanpäälle tarjottavaa hurjaa 9.50 kerrointa, sillä noin suuri ennakkosuosikki ei KossU missään nimessä ole, vaikka loppukaudesta joukkue onkin esittänyt hieman KaMaa pirteämpiä otteita. Moneyline-vierasvoitto todella tuhdilla 4.00 kertoimella onkin mielestäni ehdottomasti pelaamisen arvoinen sinkkukohde!

Aiheeseen liittyvät uutiset