Lasinilkan kymppihaaste – eilen osuma, tänään jatketaan kahdella liuskalla

kymppihaaste

Kymppihaaste alkoi eilen osumalla, kun kaikki roposet sijoitettiin kolmen Serie B -joukkueen kyytiin ja nämä nappasivat voitot. Tänään jatketaan kahdella liuskalla.

Toinen tämän päivän lapuista on single ja toinen tupla. Singlessä lähdetään viikonloppuna Suomen Cupin voittaneen KuPSin kelkkaan, joka kohtaa vierasnurmella FC Lahden.

Odotan KuPSin pelin vapautuvan melko merkittävästi ison Suomen Cup -voiton jäljiltä. Vaikka Lahti onkin ollut harjoitusotteluiden ja kauden alun aikana hyvä, on kuopiolaisten kerroin yksinkertaisesti niin houkuttelevan iso, että sitä on pelattava. Lapulle siis KuPSin suoraa voittoa.

Kymppihaaste jatkuu siis kahdella lapulla ja toinen liuska sisältää siis kaksi kohdetta. Ensimmäinen kohteista on sama kuin eilen yksi kohde tuplauksessa – Lukko ML. Toinen kohteista on Napolin voitto illalla Serie A:ssa.

Lukko on ensimmäisen finaalin jälkeen pystynyt pitäämään finaalisarjan melko hyvin näpissään. On jotenkin todella vaikea nähdä TPS:n venyttävän tänään finaalisarjan ratkaisua viidenteen otteluun, vaan uskon, että Raumalle saadaan tänään se pitkään kaivattu mestaruus. Liigan neljäs finaali alkaa jo kello 16:00 ja se näkyy televisiosta C More -palvelun kautta.

Napoli kohtaa illan ainoassa Serie A -ottelussa Udinesen. Udinese on sementoinut paikkansa keskikastissa, Napoli sen sijaan taistelee kovasti TOP4-sijoista eikä pistemenetyksiin loppukauden aikana oikein ole varaa. Sen verran laadukas Napoli on jo pidempään ollut, että illan ainokaiseen Serie A -otteluun on helppo lähteä kotijoukkueen kelkkaan.

Panostukset tänään on laitettu siten, että jos vain jompikumpi lapuista osuu, ollaan lähellä nollatulosta. Kummankin lapun osuttua pidetään jo pienet bileet. Näillä lapuilla ja tällä mentaliteetilla jatkuu siis kymppihaaste tänään!

TÄSTÄ UNIBETILLE!

11.5.2021
Kassa aloittaessa: 25,57€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

Aiheeseen liittyvät uutiset