Lasinilkan kymppihaaste käyntiin – millainen maa se Saksa onkaan?

kymppihaaste

Lasinilkan kymppihaaste meni viime viikolla pahasti vihkoon. Tällä viikolla jatketaan viime viikolta tutulla kaavalla, all-in yhteen kohteeseen. Kymppihaasteessa ideana on kasvattaa viikon aikana kymmenen euron kassa kymmenkertaiseksi.

Lasinilkan kymppihaaste alkaa tällä viikolla yhdellä kohteella ja kyseinen kohde tulee Euroopan MM-karsintoihin.

Skopjessa, Pohjois-Makedoniassa, pelataan tänään kello 21:45 alkaen erittäin mielenkiintoinen ottelu. Kotijoukkue Pohjois-Makedonia saa vieraakseen Saksan.

Ennen karsintoja tätä ottelua ei olisi ehkä erityisen mielenkiintoisena nähnyt. Pohjois-Makedonia on pelannut kuitenkin erinomaiset karsinnat, kaataen mm. Saksan vierasnurmella maaliskuussa 1-2.

Tänään Saksalla ei ole varaa hävitä. Pohjois-Makedonia tulisi toki vain kolmen pisteen päähän suoralla voitolla, mutta nyt saksalaiset pelaavat myös kunniastaan. Kotinurmella tappio Pohjois-Makedonialle noin 90% ennakkosuosikkina on varmasti maan jalkapallofaneilla kirkkaana mielessä ja tänään tuo tappio pitää saada unohtumaan.

Saksa on pelannut nämä karsinnat melko ailahtelevasti. Välillä se on dominoinut miten tahtoo, sitten on taas ollut nihkeämpään, kuten esimerkiksi tämä Pohjois-Makedonia -tappio osoittaa. Eikä Saksan joukkue erityisen vakuuttava edellisessä ottelussa Romaniaa vastaan ollut.

Kymppihaaste -lapulla lähdetään kuitenkin Saksan kelkkaan. Ihan vain sen takia, että Saksa ei vain voi hävitä tänään. Maaliskuun nöyryytyksen jälkeen näyttöhaluja on varmasti jokaisella pelaajalla. Saksa takoo tänään taululle lukemat 0,1-3,4,5. Lapulle lähteekin Saksa -1,5 maalia.

Tällä lapulla käynnistyy siis kymppihaaste tällä viikolla. Panoksena tosiaan koko kassa. Tästä vedosta on jotenkin harvinaisen hyvä fiilis näin etukäteen.

TÄSTÄ UNIBETILLE!

11.10.2021

Kassa aloittaessa: 10,00€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

Aiheeseen liittyvät uutiset