Lasinilkan kymppihaaste käyntiin – aika tarkastella taktiikkaa

Lasinilkan kymppihaaste

Lasinilkan kymppihaaste käynnistyy tänään. Viime viikolla haaste tyssäsi heti ensimmäiseen päivään ja nyt on ollut liki viikko aikaa pohtia uusia tulokulmia tähän haasteeseen. Perusajatus säilyy kuitenkin samana, tarkoituksena on kymmenkertaistaa kassa viikon aikana. Aloituskassa 10 euroa, tavoite sunnuntaille 100 euroa.

Lasinilkan kymppihaaste stoppasi viime viikolla jo ensimmäiseen päivään. Näin tässä on ollut lähes viikko aikaa punnita uusia tulokulmia ja strategioita haasteen läpiviemiseen. Vaikka haasteen perusidea onkin simppeli, on haasteen läpivieminen kaikkea muuta kuin helppoa.

Tällä viikolla strategiana on pelata pelkästään singlejä. Ja lähtökohtaisesti vedot tullaan lyömään suosikkien kautta, sillä haasteen luonteen vuoksi (pieni ja rajallinen kassa, suuri kasvutavoite) ei ole varaa lähteä kokeilemaan suurien altavastaajien ja pienten todennäköisyyksien kautta, vaikka kertoimissa ilmaa saattaisikin olla.

Tälle päivälle sisään lyödään kolme eri lappua. Liigassa pelataan huippumielenkiintoinen maanantaiottelu Tampereella, kun Tappara ja Kärpät kohtaavat toisensa. Hakametsän iltaan lyödäänkin kaksi eri vetoa, kolmas veto tulee La Ligan illan ainokaisesta.

Tampereelle lyödään voittajaksi Tapparaa ja lisäksi alle 4,5 maalia. Kärpät on viime aikoina ollut pelillisesti jo pidempään hyvin sekaisin. Tällä hetkellä se on vielä kiinni suorassa puolivälieräpaikassa, tosin tähän suuresti vaikuttaa sen saama luovutusvoitto HIFK:lta viime viikolla. Pelillisesti se ei paikkaa tällä hetkellä kuuden joukossa ansaitsi.

Kummallekin on jaossa isoja pisteitä. Joukkueet kohtaavat toisensa nyt kaksi kertaa perätysten, tänään ja huomenna. Käytännössä Kärpät tarvitsee näistä otteluista vähintään neljä pistettä, jos KalPa voittaa huomenna Ässät. Tappara on kuuden joukossa varmasti, mikäli se nappaa näistä kahdesta Kärppiä vastaan pelatusta ottelusta yhteensä kolme pistettä. Suora puolivälieräpaikka on siis tänään jo Tapparalle jaossa.

Lapulle lähtee pudotuspelihenkisesti over 4,5 maalia sekä Tapparan suora voitto.

Espanjan pääsarjaan La Ligaan lyödään illan ainokaiseen Sevillan voittoa. Voitolla tänään Celta Vigon vieraana Sevilla voisi ainakin näennäisesti nousta vielä mukaan mestaruustaistoon, kun ero Atleticoon kaventuisi kuuteen pisteeseen. Celtalle ottelulla ei sen suurempaa merkitystä olekaan, kun se on sementoinut paikkaansa keskikastissa. Sevilla on laadukkaampi joukkue ja sen terveystilanne on huomattavasti parempi kuin illan isäntäjoukkueen.

Kymppihaaste käyntiin alla olevalla lapulla:

Näillä valinnoilla lähtee kymppihaaste käyntiin tällä viikolla. Panostukset näkyy kuvassa, koko kassa on siis lyöty peleihin ja jaettu näiden kohteiden välille. Vähintään 2/3 näillä valinnoilla hakusessa!

TÄSTÄ UNIBETILLE!

12.4.2021
Kassa aloittaessa: 10,00€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

Aiheeseen liittyvät uutiset