Lasinilkan kymppihaaste jatkuu – Oi Suomi On, vai onko?

kymppihaaste

Lasinilkan kymppihaaste alkoi eilen osumalla, kun Saksa repi odotetulla tavalla Pohjois-Makedonian Skopjessa kappaleiksi. Saksa -1,5 osui nätisti, kun vieraat poistuivat Pohjois-Makedoniasta 0-4 -voitto taskussaan.

Lasinilkan kymppihaaste jatkuu eilisen tapaan yhdellä kohteella. Huuhkajat pelaa näiden karsintojen kannalta ylivoimaisesti tärkeimmän ottelunsa, kun tappiolla kisapaikka voidaan käytännössä jo kuopata, kun taas voitolla Suomi on jopa ihan hyvissä. Lapulta löytyy kohde Huuhkajien matsiin, mutta myös Suomen pahimpien vastustajien, Ukrainan ja Bosnia & Hertsegovinan väliseen mittelöön.

Suomi hävisi kotistadionilla lauantaina Ukrainalle. Tuosta ottelusta jo valmiiksi repaleiseen puolustukseen revitään yksi särö lisää, kun Nikolai Alho on sivussa illan kamppailusta. Tänään on luvassa vierasottelu Kazakstanissa ja Huuhkajien olisi kyettävä isännät kaatamaan.

Mutta helppoa se ei tule olemaan. Maalinteko-ongelmat voidaan nostaa edelleen tapetille, vaikka Teemu Pukki Ukrainan verkkoon osuikin. Kazakstania vastaan pelattu kotiottelu ei myöskään mitään rallattelua Huuhkajien osalta ollut. Kymppihaaste -lapulla lähdetään tänään kotijoukkueen kelkkaan linjalla +1,0 maalia. Tämä veto siis mitätöityy Suomen tasan yhden maalin voitolla, Kazakstanin voitto tai tasapeli tuovat vedon kotiin. Ottelu alkaa jo kello 17:00.

Myös toinen kohde tulee lohko D:n otteluun, kun Ukraina kohtaa Bosnia & Hertsegovinan kotinurmellaan. Sen kummemmin epäröimättä lähden tasapeliautomaatti Ukrainan kelkkaan, joka vihdoin Suomea vastaan (valitettavasti) sai tasapeliputkensa lohkossa poikki. Ukrainan kotivoittoa lähtee suorana lapulle, vaikka tämänkin vedon kanssa menen ihan mielelläni metsään. Etenkin jos Huuhkajat onnistuu tänään Kazakstanissa täyden pistepotin nappaamaan. Ottelu alkaa kello 21:45.

Tällä lapulla jatkuu siis tänään tiistaina Lasinilkan kymppihaaste. Suomen tasan yhden maalin voitolla illaksi jäisi jännitettävää vielä Ukrainaan, sillä kuten ylempänä tuli mainittua, Huuhkajien yhden maalin voitolla kyseinen veto vain mitätöityy.

TÄSTÄ UNIBETILLE!

12.10.2021

Kassa aloittaessa: 16,10€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

 

Aiheeseen liittyvät uutiset