Lasinilkan kymppihaaste jatkuu – UCL-tripla tiistaille

kymppihaaste

Lasinilkan kymppihaaste jatkuu tiistaina triplalla Mestarien liigaan. Eilen aloitettiin niukalla ja harmittavalla hudilla, mutta tänään lyödään kaikki keskelle kolmen joukkueen voitoille.

Lasinilkan kymppihaaste alkoi eilen harmittavalla hudilla. Everton ja Burnley tekivät tarvittavan määrän maaleja, kortteja nähtiin tarpeeksi ja kulmapotkuissakin jäätiin alle tarvittavan rajan. Ainoa väärin mennyt kohta oli se, että Burnley sai enemmän kulmapotkuja kuin Everton.

Tänään haaste jatkuu kuitenkin UCL-triplalla, kun Mestarien liiga tekee paluun ruutuihin. Lapulle on kaivettu kolme voittajaa tämän päivän kierrokselta.

Liuskan ensimmäinen kohde tulee Sveitsiin Young Boysin ja Manchester Unitedin välille. Tähän otteluun lähdetään Manchesterin punaisten kelkkaan. Cristiano Ronaldon paluu UCL-kentille Unitedin paidassa ja muutenkin Valioliigassa toiminut koneisto tulee tänään hakemaan voiton ja täyden pistepotin Bernistä. Ottelu alkaa kello 19:45.

Toinen kohde kymppihaaste -liuskalle on Juventuksen vierasvoitto Malmösta. Vaikka Juventus onkin ollut Serie A:ssa suoraan sanottuna huono ilman ylempänä mainittua Ronaldoa, pitäisi sen tänään pystyä kaikkien mahdollisten todennäköisyyksien valossa hakemaan voitto Ruotsista. En tiedä kuinka Malmö asettuisi vertailussa vaikka Empolia vastaan, joka kävi hakemassa pisteet Juventukselta aiemmin Serie A:sta, mutta kyllähän tässä ottelussa materiaaliero puhuu reilusti Juventuksen puolesta. Vaikka CR7 ei Vanhaa rouvaa olekaan enää pelastamassa. Ottelu alkaa kello 22:00.

Lapun viimeinen kohde ja ensimmäinen kotivoitto tulee Lontooseen. Mainiosti koko alkukauden esiintynyt Chelsea saa vieraita Venäjältä, kun Zenit saapuu vierailulle Stamford Bridgelle. Tämän matsin pitäisi olla kotijoukkueelle helppo matsi ja jopa ylikävely, lapulle Chelsean suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tällä liuskalla jatkuu siis kymppihaaste. Panosta ei enempää eikä vähempää kuin koko jäljellä oleva kahdeksan euron kassa.

UCL is BACK!

14.9.2021

Kassa aloittaessa: 8,00€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

 

Aiheeseen liittyvät uutiset