Lasinilkan kymppihaaste – Haka on haka?

kymppihaaste

Lasinilkan kymppihaaste käynnistyy tänään yhdellä single-kohteella. Haaste tekee muutaman viikon tauon jälkeen paluun normaaliin päiväjärjestykseen. Kymppihaasteen ideana lyhykäisyydessään on kasvattaa viikon alun kassa 10,00 euroa kymmenkertaiseksi sunnuntaihin mennessä.

Lasinilkan kymppihaaste käynnistyy tänään yhdellä kohteella. Myös toinen haaste käynnistyy tänään, kun Lasinilkka aloittaa tuplauksen. Tsekkaa millä kohteilla tuplaus käynnistyy tänään!

Kymppihaasteessa on tänään kova luotto Valkeakosken Hakaan. Haka kohtaa tänään vierasnurmella KTP:n.

Arto Tolsa Areenalla kohtaa kaksi heikosti pelannutta joukkuetta. Se ei ole mielipide, se on fakta

KTP sekä Haka ovat keränneet YHTEENSÄ 14 pistettä tällä kaudella. Työväenpojilla Kotkasta on kasassa kuusi pistettä ja Valkeakosken ylpeydellä pisteitä on kasassa kaksi enemmän. Yli puolet sarjan joukkueista on kerännyt enemmän pisteitä, kun illan trillerin kaksikolla pisteitä on yhteenlaskettuna kasassa. Melkoisella herkkumatsilla käynnistyy siis tänään kymppihaaste!

Alkukauden perusteella enemmän väärässä sarjassa näistä joukkueista on kuitenkin KTP. Siinä missä Haka on onnistunut voittamaan KuPSin ja IFK Mariehamnin komeasti vierasnurmella, ei KTP ole onnistunut raapimaan 11 ottelun mitassa kuin yhden voiton. Sekin voitto tosin tuli vieraskentällä ja kas kummaa, illan vierasjoukkuetta vastaan Valkeakoskella. Silloin KTP oli vahvempi lukemin 0-3.

Tänään Lasinilkalla on kuitenkin vahva luotto siihen, että kahden tiukan tappion jälkeen Haka palaa piste- ja voittokantaan tänään. Se kärsi niukat 1-0 -tappiot sekä KuPSille että Ilvekselle, mutta tänään on Hakan päivä. Putoamiskamppailunkin kannalta pelataan tärkeistä pisteitä ja uskon, että tänään kotijoukkue jää nuolemaan näppejään.

Kymppihaaste alkaa tällä viikolla taas sillä, että heti maanantaina painetaan koko kassa peliin ja laitetaan kädet ristiin. Haka on haka!

TÄSTÄ UNIBETILLE!

19.7.2021

Kassa aloittaessa: 10,00€
Kassa vetojen jälkeen: 0,00€

 

Aiheeseen liittyvät uutiset