Lasinilkan torstaitupla – tuttuun tapaan tupla Eurooppa-liigaan

Lasinilkan torstaitupla

Lasinilkan torstaitupla lyödään tällä viikolla tuttuun tapaan Eurooppa-liigaan. Manchester Unitedin ja Arsenalin kautta on viime aikoina lyöty useampikin tupla, tällä kertaa lyödään toisen näistä voittoa, mutta toisen näiden otteluun overia.

Eurooppa-liigassa ratkotaan tänään paikat finaaliin. Viime viikolla Manchester United murskasi kotonaan AS Roman ja etenee käytännössä varmasti tänään finaaliin, mutta Lontoossa Arsenalin ja Villarrealin välillä ottelussa on reilusti panosta.

Aloitellaan Lontoosta. Villarreal voitti kotonaan Arsenalin lukemin 2-1. Villarrealille voitto, Arsenalille tärkeä vierasmaali. Johdossa otteluun lähtevä espanjalaisseura on pienoinen ennakkosuosikki etenemään tästä parista jatkoon. Mutta Arsenal on kuitenkin suosikki ottelun voittamaan.

Arsenalin päätavoite on (tai ainakin pitäisi olla) Eurooppa-liigan voitossa. Europelipaikat kansallisen sarjan osalta Valioliigassa alkavat olla ulottumattomissa. Villarrealilla sen sijaan La Ligan osalta panosta vielä riittää. Arsenal on illan vierasjoukkuetta laadukkaampi joukkue ja tästä syystä Lasinilkan torstaitupla sisältää Arsenalin suoran voiton tälle iltaa.

Toinen kohde tulee Roomassa pelattavaan AS Roman ja Manchester Unitedin väliseen otteluun. Ensimmäisessä osassa nähtiin hurjat kahdeksan maalia eikä tahti tänään tule hiipumaan. Roma ei voi lähteä otteluun valmiiksi hävinneenä, riittäisihän sille ”vain” 4-0 -voitto tänään kotona kahden vierasmaalin myötä Old Traffordilla. Roman on laitettava aivan kaikki peliin hyökkäyksen osalta ja tämä aukaisee ovia myös Unitedille. Stadio Olimpiciolle yli 2,5 maalia lapulle täydentämään tämän viikon torstaitupla.

Kokonaiskerroin lapulla on tänään 2.81. Ottelut alkavat kello 22:00 ja kumpikin ottelu näkyy C More -palvelusta. Tämän viikon torstaitupla on tällä kaudella viimeinen Eurooppa-liigaan lyötävä tupla.

Aiheeseen liittyvät uutiset