Lasinilkan torstaitupla pesäpalloon

Lasinilkan torstaitupla

Lasinilkan torstaitupla tulee tällä viikolla pesäpalloon. Naisissa ratkaistaan toinen finalisti ja miehissä jatketaan toisen finaaliin matkaavaan joukkueen etsintää.

Tällä viikolla Lasinilkan torstaitupla tulee sekä miesten että naisten Superpesiksen pudotuspeleihin. Lappu lyödään ML-tyyppisenä ennakkosuosikkien kautta.

Jyväskylässä nähdään mielenkiintoinen sarjan viimeinen ottelu. Manse PP on menettänyt 2-0 -johtonsa ja Nalle Viljasen suojatit ovat painelemassa kovaa rinnalle ja ohi. Nyt Kirittärien on kaadettava enää tamperelaiset kotonaan ja se etenee jälleen finaaleihin.

Lasinilkka luottaa torstaitupla -liuskassaan siihen, että Nallen joukkue nappaa jälleen yhden finaalipaikan itselleen. Nallen kelkassa on muutenkin turvallista olla, kun puhutaan syksyn ratkaisupeleistä. Ottelu Jyväskylässä alkaa kello 16:30.

Toinen kohde tulee Vimpeliin. Saarikentällä kohtaavat Veto ja Kouvolan Pallonlyöjät. Sarja on kahden ottelun jälkeen tasan 1-1, kun kumpikin on käynyt kerran vieraissa ryöstöretkellä.

Tänään uskon kuitenkin kotiedun olevan valttia. Ennen sarjan alkua ennustin Vedon häviävän kotonaan korkeintaan kerran ja tuo kerta on nyt käytetty. En jotenkaan jaksa millään uskoa siihen, että Kopla toista voittoa Saarikentältä pystyy tässä sarjassa hakemaan. ViVen materiaali on rautaa ja sen kotietu on jotain vieläkin vahvempaa tästä eteenpäin.

Tällainen on tämän viikon Lasinilkan torstaitupla. Panostaso on jokaisen itse määriteltävissä, tähän en sen kummempia ohjeita ala kenellekään antamaan, perustuvathan Lasinilkan betsit enemmänkin perstuntumaan kuin MAOL-taulukkoon. Korostetaan siis jälleen sitä, että nämä vedot ovat viihdevetoja, jotka tuovat mukavaa pientä lisäjännäriä sportin katsomiseen. Ja voi näillä joskus jotain voittaakin!

Aiheeseen liittyvät uutiset