Lasinilkan torstaitupla – sekoitus lätkää ja futista

Lasinilkan torstaitupla

Lasinilkan torstaitupla tehdään tänään pienellä sekoituksella lätkää ja futista. Viime viikolla napattiin torstaituplassa maukas osuma, tällä viikolla pyritään nappaamaan toinen peräkkäinen osuma.

Tänä torstaina tarjonnasta nousi nopeasti kaksi kohdetta yli muiden torstaituplaan. Toinen tulee suomalaiseen jalkapalloon, toinen ainakin pieneltä osin suomalaiseen jääkiekkoon.

Torstaitupla -lapun jalkapallokohde tulee Ykköseen, jossa pelataan tänään yksi ottelu. Turussa TPS saa vieraakseen Ekenäs IF:n ylemmän jatkosarjan eli Championship Groupin ottelussa.

Ekenäsin loppukausi on vain pelailua. Sillä ei ole enää edes teoreettista mahdollisuutta mitaleille, kahden parhaan joukosta puhumattakaan. TPS sen sijaan taistelee yhä Ykkösen mestaruudesta, joten motivaatioetu on reilusti illan kotijoukkueen suuntaan kallellaan.

TPS on sarjassa kaksi pistettä VPS:aa perässä. Koska tämän illan ottelu on päivän ainut peli, nousisi TPS voitolla sarjakärkeen ainakin hetkeksi. Kummallakin joukkueella on vielä ennen tätä iltaa kaksi ottelua jäljellä. Turkuun lapulle lähtee siis TPS:n suoraa voittoa sen kummemmin ihmettelemättä. Materiaalietu kotijoukkueella ja motivaatioetu valtava turkulaisilla. Ottelu alkaa kello 18:30.

Torstaitupla -liuskan toinen kohde tulee KHL-jääkiekkoon, jossa Jokerit seilaa pitkässä neljän ottelun tappioputkessa. Kymmenen päivää sitten Lasinilkka oli edellisen kerran Jokerien kelkassa, silloin katkesi pitkä 11 ottelun voittoputki ja alkoi tämä nyt meneillään oleva tappioputki. Tänään on kuitenkin aika laittaa kotijäällä tappioputki poikki, kun vastaan asettuu kaukaa idästä reilusti heikommalla materiaalilla operoiva Sibir Novosibirsk. Toisena kohteena lapulle siis kotijoukkueen suoraa voittoa. Myös lapun toinen ottelu alkaa kello 18:30.

Tällainen on tämän viikon torstaitupla Lasinilkalta. Tällä kertaa veto sisään 888sportin kautta. Hyppää peesiin, lyö vastaan tai seuraile sivusta ja muista nauraa mahdollisen hudin jälkeen!

Tästä 888sportille!

Aiheeseen liittyvät uutiset