Lasinilkan torstaitupla tulee eurofutiksesta

Tanskan Lasinilkka torstaitupla perjantaitupla betsit Bayern München - Chelsea Tottenham - Liverpool Eibar - Atletico Madrid Mönchengladbach - Bayern München Manchester United - Manchester City Southampton - Liverpool Manchester United - Aston Villa Burnley - Wolves Sheffield United - Manchester United Real Madrid - Athletic Bilbao Valladolid - Osasuna Real Madrid - Mönchengladbach AZ Alkmaar - Napoli Mestarien liiga Juventus - Ferencvaros Kansojen liiga Israel - Skotlanti KTP - TPS - KuPS AC Milan - AS Roma Jalkapallo futis vetovihjeet 5

Lasinilkan torstaitupla osui viime viikolla ja tällä viikolla lähdetään hakemaan toista perättäistä osumaa. Eurofutiksesta löytyy pari mielenkiintoista kohdetta, joista tämän viikon tupla muodostuu.

Viime viikon torstaitupla pelattiin englantilaisten joukkueiden kautta Eurooppa-liigaan. Tällä viikolla lappu koostuu Valioliigasta ja La Ligasta.

La Ligassa Real Madrid syrjäytti eilen Atletico Madridin kärkipaikalta ainakin hetkeksi nousemalla tämän kanssa tasapisteisiin. Atleticolla on kuitenkin tänään ”tasoittava” ottelu ja se nousee yhdelläkin pisteellä takaisin piikkipaikalle. Vieraaksi Madridiin saapuu Huesca, joka niin ikään kaipaa kipeästi pisteitä säilyttääkseen sarjapaikkansa. Kotivoittoa kuitenkin lapulle Wanda Metropolitanolle. Kotijoukkue on niin paljon laadukkaampi, enkä usko sen tänään kompastuvan. Ottelu alkaa kello 20:00.

Myös Valioliigassa pelataan isoista asioista kun Leicester isännöi West Bromwichiä. Leicester taistelee tiukasti paikasta ensi kaudeksi Mestarien liigaan, mutta sijat 3-7 ovat kolmen pisteen sisällä. Voitolla Leicester saisi hieman hengitystilaa. West Bromwich sen sijaan on lähes pakkovoiton edessä tänään. Se on tällä hetkellä putoamisuhan alla, matkaa putoamisrajaan on yhdeksän pistettä. Tasapeliä WBA ei siis oikein voi King Power Stadiumilta lähteä hakemaan. Uskotaan tänään avoimeen otteluun, joka päättyy kotijoukkueen voittoon. Ottelu alkaa kello 22:00.

Näistä kahdesta kotivoitosta muodostuu siis tämän viikon torstaitupla. Panostusta oman mielen mukaan ja jännittämään! Jos tuplaus on vielä käynnissä, niin tässä liuskassa on ideaa sinnekin suuntaan.

TÄSTÄ COOLBETILLE!

Aiheeseen liittyvät uutiset