Lasinilkan torstaitupla – tupla eurofutikseen

Lasinilkan torstaitupla

Tällä viikolla on saatu nauttia laadukkaasta eurooppalaisesta seurasjoukkuejalkapallosta läpi viikon. Tänään Lasinilkan torstaitupla suuntautuu eurofutisnurmille, kun lapulle on löytynyt kaksi ennakkosuosikkia.

Lasinilkan torstaitupla tulee tänään eurofutisnurmille. Lapulta löytyy kombo Serie A -jalkapalloa sekä La Ligaa.

Serie A:n puolelta hypätään suoraan AS Roman kelkkaan. Vastassa tänään Rooman illassa on Udinese.

Udinese on aloittanut kautensa yhdellä tasapelillä, kahdella voitolla sekä yhdellä tappiolla. Tasapeli tuli Juventusta vastaan, voitot se nappasi ennakkosuosikin asemasta ja Napoli antoi maanantaina kunnon selkäsaunan kun se kävi hakemassa Udinesen kotistadionilta 0-4 -voiton.

AS Roma on voittanut neljästä ottelustaan kolme. Fiorentina, Salernitana sekä Sassuolo ovat kaatuneet, Verona sen sijaan onnistui kaatamaan sunnuntaina roomalaiset lukemin 3-2.

Tänään luottoa on laatuun, jota AS Roma pystyy tuomaan pöytään jonkun verran vierasjoukkuetta enemmän. Torstaitupla -lapulle siis AS Roman suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 21:45.

Toinen kohteista tulee La Ligan myöhäisotteluun. Cadiz saa vieraakseen ehkä jopa kriiseilevän Barcelonan. Kierros kierrokselta puhutaan siitä, kuinka ”Barcelona on pakkovoiton edessä”. Ja sitä se on tänään jälleen. Cadizin vieraana on napattava täysi pistepotti, etenkin kun Madridin seurat Real ja Atletico painelevat kärjessä ilman tappioita. Eroa Realiin on kertynyt jo kahdeksan pistettä, Barçalla toki pelattuja otteluita on kaksi vähemmän. Vaikka Barcelona loukkaantumisista kärsiikin, luotan Ronald Koemanin ryhmään ja laitan lapulle vierasvoittoa. Ottelu alkaa kello 23:00.

Tällainen on tämän viikon torstaitupla. Kerrointa lapulla on 2.25, jonka otan ihan avosylin vastaan näiden kahden ennakkosuosikin voitoista.

Tästä 888sportille!

Aiheeseen liittyvät uutiset