Lasinilkan triplaus käyntiin – viime viikonloppuna mentiin päätyyn saakka, kuinka käy nyt?

lasinilkan triplaus

Lasinilkan triplaus käynnistyy tuttuun tapaan tänään perjantaina. Viime viikonloppuna triplauksessa mentiin aina päätyyn saakka, tänä viikonloppuna lähdetään uusimaan tuota temppua.

Lasinilkan triplaus käynnistyy tänä perjantaina tuplalla. Toinen kohteista tulee miesten Superpesikseen ja toinen tenniksen US Openiin.

Tampereella pelataan tänään huiman sarjan huima viimeinen ottelu. Manse PP ja IPV ovat vääntäneet pidemmän kaavan kautta ja tänään ratkaisu haetaan vitospelistä.

IPV oli eilen yhden palon päässä välieräpaikasta. Altavastaajana sarjaan lähtenyt, reilusti heikommalla materiaalilla operoiva imatralaisjoukkue, on näyttänyt tässä sarjassa sisukkuutensa. En usko, että se tänään nahkaansa helpolla myy, vaikka Manse PP onkin noussut kahden otteluvoiton takaa tasoihin.

 

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Juoksuissa linjaksi on vedetty tänään 7,5 juoksua ja tällä linjalla hyppään IPV:n kelkkaan. Kuten eilen nähtiin, ei ole niinkään sanottua, että Manse takoo taululle jäätäviä lukemia. Sillä on eväät siihen, mutta neljän ottelun otannalla sen sisäpeli ei kyllä ole tässä pudotuspelisarjassa luistanut – yhtä yksittäistä jaksoa lukuunottamatta, kun sillä onnistui ihan kaikki. Lapulle siis IPV +7,5 juoksua. Ottelu alkaa kello 17:00.

US Openin päivän ensimmäisessä ottelussa luotetaan pitkään taistoon

Triplaus -lapun toinen kohde tulee tenniksen US Openiin, jossa aloitellaan tänään kello 18 aikaan päivän ottelut. Sveitsin Henri Laaksonen ja Saksan Peter Gojowczyk kohtaavat toisensa päivän ensimmäisessä ottelussa.

Vastakkain on kaksi hyvin tasaväkistä pelaajaa. Laaksonen lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina. Uskon, että näiden kahden taistelijan välillä tullaan tänään näkemään pitkiä eriä, joka nostaa pelimäärää. En usko, että matsi ratkeaa suoraan kolmessa erässä, vaan päivän ensimmäisessä ottelussa väännetään vähintään neljä erää. Lapulle lähtee siis yli 38,5 peliä. Murtoja nähtäneen puolin ja toisin jokunen, uskon jo neljäeräisen matsin riittävän tämän vedon osumiseen. Ottelu alkaa tämän hetken aikataulun mukaan kello 18:00.

Tällä liuskalla käynnistyy siis tämän viikon triplaus. Viime viikolla painettiin viikonloppu onnnistuneesti maaliin saakka, tällä viikolla tavoitellaan luonnollisesti samaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset