Lasinilkan triplaus jatkuu – single, tupla…

lasinilkan triplaus

Lasinilkan triplaus alkoi eilen osumalla. Kuopiossa TPS onnistui hakemaan vierasvoiton KalPan vieraana tiukan ottelun jälkeen lukemin 0-1 ja TPS:n kautta pelattu suora voitto osui.

Lasinilkan triplaus jatkuu osittain samalla tavalla kuin eilenkin – KalPa -vastaisena. Mukaan on napattu myös kohde illan Huuhkajat -ottelusta, jossa vastaan asettuu Ukraina.

Liigassa pelataan tänään täysi seitsemän ottelun kierros. Jyväskylässä nähdään toisilleen niin rakkaiden vastustajien vääntö, kun JYP isännöi KalPaa.

KalPa pelasi eilen ja tänään se matkustaa Jyväskylään. JYP sen sijaan pääsee otteluun levänneenä, kotivoitto torstailta Jukureita vastaan taskussaan. KalPan kokoonpano on tänään repaleinen. Konsta Kapanen on nostettu mukaan kokoopanoon, Miikka Pitkäsen ja Aapeli Räsäsen viereltä löytyy Benjamin Korhonen ja nelosketjusta löytyvä tähtihyökkääjä Jaakko Rissanen saa toiseen laitaan junioreissa tällä kaudella kovaa jälkeä tehneen Elias Koposen. Maalilla tänään kuopiolaisilla on Juha Jatkola.

Tässä ottelussa JYPin suoran voiton kertoimet ovat myös erittäin houkuttelevia. Näyttäisi, että Jyväskylässä ollaan saatu pelistä paremmin kiinni ja kotijoukkueella on hyvä mahdollisuus napata neljäs peräkkäinen voitto, kun vierailulle saapuu KalPa, jolla ei ole vielä ainuttakaan vierasvoittoa. Triplaus -lapulle lähtee kuitenkin JYP/Tasapeli eli JYP +0,5 varsin maistuvalla kertoimella. Ottelu alkaa kello 17:00.

Huuhkajien ottelu mukaan triplaus -lapulle

Helsingin Olympiastadionilla nähdään tänään lohko D:n mielenkiintoinen kamppailu, kun Huuhkajat saa vieraakseen Ukrainan. Kumpikin joukkue taistelee kynsin ja hampain lohkon toisesta sijasta.

Ukraina on napannut lohkossa viidestä pelaamastaan ottelusta viisi tasapeliä. Huuhkajilla pelattuja otteluita on neljä ja näistä mukaan on tarttunut viisi pistettä yhden voiton ja kahden tasapelin turvin. Tähän matsiin en lähde kummankaan joukkueen voiton kautta vaan suuntaan katseet kohti maalimääriä.

Suomen maalinteko on takkuillut. Edelliset yhdeksän ottelua ovat tuottaneet Huuhkajille vain neljä maalia ja näistä jokaisen on tehnyt Joel Pohjanpalo. Uskon Suomen osuvan tänään kotiyleisön edessä korkeintaan kerran. Myöskään Ukrainan otteluissa ei maalijuhlia ole nähty, vaikkakaan se ei ole näissä karsinnoissa kertaakaan jäänyt nollille, eikä itsekään nollia pitänyt. Neljä tasapeleistä on tullut maalein 1-1 ja yksi Kazakstania vastaan pelattu ottelu päättyi tasan 2-2.

Lapulle lähteekin Helsingin iltaan alle 2,5 maalia. Tulosvetoon iskisin lukemat 0,1-0,1,2. Ottelu alkaa kello 19:00.

Tällaisella lapulla jatkuu tänään lauantaina triplaus. Eilen aloitettiin singlellä, tänään lyödään tupla, jokainen varmaan arvaa mikä olisi vuorossa huomenna.

TRIPLAUS JATKUU

Aiheeseen liittyvät uutiset