Lasinilkan triplaus käyntiin tuplalla Liigaan

lasinilkan triplaus

Lasinilkka painoi tällä viikolla tuplauksissa triploilla ja tänään kun triplaus alkaa niin laitetaan lapulle tupla. Kaksi suomalaiseen urheiluun, toinen jalkapalloon Ykkösen otteluun ja toinen jääkiekkoon Liigaan.

Lasinilkan triplaus alkaa tänään suomalaisen urheilun tuplalla. Jalkapallossa mennään kovaa vauhtia kohti kauden loppua kun taas jääkiekossa polkaistaan kautta kunnolla käyntiin.

Lapun pääkohde tulee jääkiekkoon, kun Liigassa pelataan tuhti viiden ottelun kierros. Lasinilkan katseet suuntautuvat Mikkeliin, jossa Olli Jokisen Jukurit nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa. Vastaan luistelee Pohjois-Savosta KalPa.

Vaikka Jukurit on ennen kauden alkua rankingissa heikoimpia joukkueita, lähden tähän kauden avaukseen mikkeliläisten kelkkaan – vaikka itse kaupungista minulla ei ole eikä tule mitään hyvää sanottavaa. Jukurit on ollut ensimmäistä kertaa Liigassa ollessaan kesälläkin oikeasti relevantti joukkue ja siitä on jopa puhuttu. Olli Jokisen tulo päävalmentajaksi, Jani TuppuraisenPetrus PalmunJarkko Immosen sekä Pekka Jormakan saapuminen ovat asioita jotka ovat herättäneet puhetta jokaisessa toppahousussa ja tuulitakissa.

Pelkästään puhe ei ole kuitenkaan syy, miksi lapulle lähtee Jukureiden suoraa voittoa. Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran muutama viikko sitten ja tuolloin Jukurit oli Mikkelissä vahvempi lukemin 4-0. KalPa lähtee illan otteluun varsin rikkonaisella kokoonpanolla, eikä esimerkiksi liigadebytantti Konsta Kapasen kuuluisi vielä olla yhdenkään liigajoukkueen ykkösketjussa. Jukurit nappaa hurmoksen avulla ja KalPan loukkaantumisista kärsivän kokoonpanon kustannuksella täydet kolme pistettä. Ottelu alkaa kello 18:30.

Triplaus -lappu täydentyy jalkapallokohteella. Ykkösessä pelataan tänään kolme ottelua. Turussa nähdään kohtaaminen TPS:n ja MuSan välillä ja tähän matsiin lyödään tylysti yli 1,5 maalia. MuSan 19 ottelussa tällä kaudella on jääty alle 1,5 maalin vain neljä kertaa ja tänään vastaan asettuu TPS, joka tulee luultavasti jo yksin painamaan vähintään kaksi kaappia. Ottelu alkaa 18:30.

Tällä liuskalla käynnistyy tänään Lasinilkan triplaus. Kuten yllä todettua, pääkohteena liuskalla on Jukureiden suora voitto ja TPS:n ja MuSan yli 1,5 maalia on mukana vain nostamassa kerrointa yli vaadittavan kolme rajan.

Aiheeseen liittyvät uutiset