Lasinilkan triplaus käyntiin – KalPa tänään kärkihevosena

lasinilkan triplaus

Lasinilkan triplaus käynnistyy tuplalla. Tuplan pääheppana toimii KalPa, joka pelaa vieraissa Vaasan Sportia vastaan.

Lasinilkan triplaus käynnistyy tällä viikolla tuplalla. Liuskalta löytyy yksi selkeä pääkohde ja toinen kohde on mukana vain nostamassa kerroin yli tarvittavan ja vaaditun kolmen.

Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros. Vaasassa Sport saa vastaansa KalPan, joka ei ole tällä kaudella voittotiliään saanut vielä auki.

Aloitetaan faktoilla. Jani Pellisen tuottamien tilastojen mukaan KalPa on ollut kaikissa pelaamassaan kolmessa ottelussa vastustajaansa parempi joukkue, vaikka mukaan onkin tarttunut vain yksi vaivainen piste. Voidaan puhua siis epäonnisesta KalPasta alkukauden osalta. Sport sen sijaan on pelannut kaksi ottelua, joista se on voittanut kaksi. Se on ollut lähes yhtä hyvä kuin vastustajansa kummassakin ottelussa, joten yksi voitto on ihan oikeutettu saldo tässä vaiheessa.

KalPa pelasi keskiviikkona Porissa, joten vaikka kuopiolaiset ovatkin kaukana kotoa, ei ennen tämän illan ottelua ole alla pitkää bussimatkaa. Suurta matkustusetua ei siis kotijoukkueella tänään ole. KalPa on painettu tässä pelissä altavastaajaksi ja tämähän meille kelpaa, näen nimittäin tämän ottelun vähintään 50/50 -asetelmana. Triplaus -lapun ensimmäinen kohde on siis KalPan suora voitto Vaasan illasta. Ottelu alkaa kello 18:30.

Triplaus täydentyy tänään La Ligan ainoalla ottelulla. Celta Vigo isännöi Cadizia Estadio de Balaídoksella. Celta on aloittanut kautensa heikommin kuin oletettiin, se on saanut neljästä ottelustaan vain yhden pisteen. Toki vastassa on ollut Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Real Madrid sekä Osasuna. Näistä viimeisenä mainitulta Celta pisteen nappasi. Tänään uskon siihen, että Celta Vigo avaa myös voittotilinsä, kun vastaan saapuu ennakkoon reilusti heikompi Cadiz. Vierasjoukkuekaan ei ole voittotiliään avannut ja se kärsii muutamista poissaoloista. Lapulle kuitenkin riittää 1X, jolloin myös tasapeli tuo tämän vedon kotiin.

Tällä liuskalla käynnistyy tämän viikon triplaus Lasinilkan osalta. KalPaan on tänään isot odotukset, se oli lähellä voittoa jo Porissa, eikä tuolla tehokkuudella mitä Isomäessä nähtiin pitäisi ottelua tänään hävitä Vaasassa.

TRIPLAUS KÄYNTIIN!

Aiheeseen liittyvät uutiset