Lasinilkan triplaus – lauantaille vetoliuskalle neljä kohdetta

Triplaus

Lasinilkan triplaus jatkuu kolmanteen päivään. Tuplauksessa oli tänään huonoa tuuria, kun Hongan ja PK35: välinen ottelu peruttiin vain hetki ennen ottelun alkamista. Näin ollen tuo tuplauslappu ei tule tuollaisenaan kampanjaan kelpaamaan.

Triplaus kuitenkin jatkuu tänään, eilen napattiin hyvä osuma Liigasta.

Tänään lapulla on yksi kohde Liigaa ja se on Pelicansin suora voitto. Jukurit on parantanut peliään uuden valmennusjohdon alaisuudessa, mutta Lahdessa en vain näe sen pystyvän Pelicansia yllättämään.

Championshipista on valittu kaksi kohdetta. Teemu Pukin Norwich on ollut ilmiliekeissä ja nyt vieraaksi saapuu Blackburn. Sen kummemmin miettimättä Norwichia liuskalle.

Toinen kohde Englannin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta tulee Watfordin ja Birminghamin väliseen otteluun. Valinnaksi 1X, eli kaikki muut tulokset paitsi vierasvoitto kelpaa. Watfordiin luottoa ennakkosuosikkina löytyy.

Kolmas kohde tulee La Ligasta. Celta Vigo isännöi Mestarien liigassa jatkoon mennyttä Real Madridia. Madrid kaipaa kipeästi pisteitä pysyäkseen mukana mestaruustaistossa ja tässäkin pelataan vain ”ohipeli” ykkösestä eli tasapeli ja Real Madridin voitot kelpaavat.

Triplaus jatkuu siis näillä kohteilla! Kolme kohdetta alkaa kello 17:00 ja yksi 17:15, eli kaikkia kohteita päästään jännittäämään samaan aikaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset