Lasinilkan triplaus käyntiin – eurofutistriplalla liikkeelle

lasinilkan triplaus

Lasinilkan triplaus käynnistyy tänään eurofutistriplalla. Kaikki kohteet tulevat eri sarjoihin.

Lasinilkan tuplaus pysähtyi tällä viikolla keskiviikkoon. Tänään perjantaina käynnistyy Lasinilkan triplaus.

Tänään triplauksen kaikki kolme kohdetta tulevat eri sarjoihin. Eurofutisviikonloppu potkaistaan tänään käyntiin ympäri Eurooppaa.

Bundesliigan illan ainoassa ottelussa Dortmund saa vieraakseen Hoffenheimin. Viime viikolla Freiburgin vieraana shokkitappion kärsinyt Dortmund tarvitsee tänään kotonaan kasvojenpesua ja sen se myös saanee. Tasoero kotijoukkueen eduksi on huomattava ja lapulle lähtee Dortmundin suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 21:30.

Serie A:n illan viimeisissä hitaissa tanssitaan Veronassa Hellas Veronan ja Interin välillä. Serie A tarjoili jo viime viikolla runsaasti maaleja sekä viihdettä ja samaa on varmasti luvassa tänäänkin. Veronan pimenevään iltaan lyödään yli 1,5 maalia, vaikka uskonkin, että verkko soi tänään ihan runsaasti. Kertoimen puolesta over 1,5 maalia kuitenkin piisaa. Ottelu alkaa kello 21:45.

Viimeisin ja vähäisin kohde tulee Ligue 1:stä, jossa viime kaudella orastavalle vihalistalle päätynyt Nantes isännöi Lyonia. Juuri muita perusteluja ei tässä tarvita kuin ensimmäisessäkään kohteessa – näen, että vierasjoukkue on tässä ottelussa sen verran merkittävästi laadukkaampi joukkue materiaaliltaan kuin kotijoukkue, että uskon Lyonin nappaavan tänään kolme pistettä mukaansa. Lapulle siis Lyonin suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tällaisella liuskalla käynnistyy tämän viikon triplaus. Viime viikolla päästiin triplauksessa lauantaille, tällä viikolla tavoite on päästä pykälää pidemmälle sunnuntaille ja sunnuntaina takoa sitten päätyyn asti.

Aiheeseen liittyvät uutiset