Lasinilkan triplaus – viimeistä päivää viedään!

lasinilkan triplaus

Lasinilkan triplaus on edennyt onnistuneesti triplauksen viimeiseen päivään eli sunnuntaille. Perjantai ja lauantai on menty läpi triploilla ja samalla kaavalla jatketaan tänään.

Eilen triplauksessa pintansa mainiosti pitivät niin Siilinjärven Pesis, Lapuan Virkiä kuin myös Valioliigasta Leicester. Virkiän voittoa joutui jännittämään eniten, eikä toki myöskään Leicester helpolla päästänyt. Triplaus kuitenkin osuman myötä jatkuu!

Tänään panostetaan Formula 1:ssa Belgian osakilpailuun, pesäpallossa miesten Superpesiksen karsintapeleihin ja jalkapallossa PSG:n otteluun, jossa Lionel Messi tekee debyyttinsä.

Belgiassa ajetaan tänään kilpaa pienen kesätauon jälkeen. Max Verstappen lähtee osakilpailuun paalupaikalta, vierestä lähtee upeasti toiselle sijalle aika-ajoissa ajanut George Russell. Verstappenin kovin haastaja Lewis Hamilton lähtee Verstappenin takaa kolmannesta ruudusta. Span kilpailuun on ennustettu sateista keliä ja tässä vedossa suurimpana haasteena näen nimenomaan olosuhteet. Red Bullin kyyti on läpi viikonlopun ollut niin kovaa, että uskon Maxin kaasuttelevan ruutulipulle ensimmäisenä, näin ollen lapulle Verstappenin voittoa. Kilpailu alkaa kello 16:00.

Toinen kohteista tulee eilisen tapaan Haminan ja Siilinjärven väliseen karsintasarjan otteluun. Hamina oli eilen Siilinjärvellä kesy ja SiiPe voitti suoraan 2-0. Uskon, että Petri Pulliaisen ryhmä tulee kotiyleisön eteen uudella vimmalla, mutta samalla uskon SiiPen pystyvän edelleen vähintään yhteen jaksovoittoon. Siilinjärveläisten ulkopeli oli eilen rautaa ja sisäpelissäkin nähtiin tällä kaudella ennen näkemätöntä raikkautta. Lapulle Haminaan X2 eli SiiPen jaksovoitto tai kaksi jaksotasuria kelpaa. Ottelu alkaa kello 17:00.

Viimeinen kohde tulee Ligue 1:n iltakamppailuun, kun Reims saa vieraakseen PSG:n. Reims saa kunnian isännöidä Lionel Messin PSG-debyyttiä, enkä usko, että luvassa on kotijoukkueen kannalta ainakaan tuloksellisesti mitään kaunista. PSG käy pyyhkäisemässä muutaman maalin voiton Reimsin vieraana, kertoimen puolesta lapulle voidaan kuitenkin rykäistä PSG:n suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 21:45.

Tällä triplalla viimeistellään tämän viikon triplaus. Kolmen kohteen päässä ollaan triplauksen läpiviennistä ja 2000€ jackpotin osuudesta.

Aiheeseen liittyvät uutiset