Lasinilkan tuplaus alkaa – triplalla aloitellaan

tuplaus

Maanantai tarkoittaa tuttuun tapaan vain yhtä asiaa – Lasinilkan tuplaus käynnistyy. Tämän viikon tuplausta aloitellaan triplalla. 

Tänä maanantaina kohdekattaus on varsin ohkainen. Tästä huolimatta Lasinilkan tuplaus käynnistyy tuttuakin tutumpaan tapaan.

Tämän viikon tuplausta starttaillaan triplalla. Kaksi kohteista tulee Afrikan MM-karsintoihin ja triplan täydentää kohde tenniksen US Openiin.

Afrikan MM-karsintoihin lähdetään yhdellä olettamalla – Afrikan maat eivät tee karsinnoissa maaleja. Afrikan MM-karsinnat eivät tyypillisesti ole oikea valinta niille, jotka odottavat runsasmaalisia otteluita. Voisin tähän satuilla vaikka mitä Beninin maalinteko-ongelmista tai Kongon kivenkovasta puolustuksesta. Voisin myös kertoa kuinka Uganda perustaa pelityylinsä puolustukselle tai kuinka Mali lähtee hakemaan maalitonta tasapeliä vierasottelusta.

Nämä olisivat kuitenkin pelkkää paskapuhetta, todellisuudessa mihinkään näihin joukkueisiin ei ole sen kummempaa tarttumapintaa, mutta kuten jo tuossa ylempänä sanoin, että Afrikan karsinnoissa ei tyypillisesti maaleilla mässäillä ja siihen luotetaan myös tänään. Kaksi kertaa alle 2,5 maalia lapulle ja peukut pystyyn vähämaalisten matsien puolesta.

Kolmas ja triplan sekä tämän maanantain tuplaus -lapun täydentävä kohde tulee tenniksen US Openista. Saksan Alexander Zverev kohtaa päivän ensimmäisessä ottelussa Jannik Sinnerin. Nuoren Sinnerin aika Grand Slameissa tulee vielä, mutta tänä vuonna ennustan lupaavan italialaisen matkan päättyvän tähän iltaan. Lapulle lähtee siis Zverevin voittoa.

Tällä liuskalla käynnistyy tämän viikon tuplaus. Huomenna kattauksen pitäisi olla tätä päivää tuhdimpi, joten toivotaan, että päästään jatkamaan tuplausta vielä huomennakin.

Aiheeseen liittyvät uutiset