Lasinilkan tuplaus jatkuu – jatketaan tänäänkin triplalla

tuplaus

Lasinilkan tuplaus alkoi maanantaina osumalla. Afrikan MM-karsinnoissa oltiin odotetun vähämaalisia ja Zverev oli odotetun tyly illalla Sinneriä vastaan US Openissa. Tänään jatketaan eilisen tapaan triplalla.

Kun tuplaus eilen alkoi triplalla ja sieltä napattiin osuma, niin ei tänään ole toimivaa reseptiä syytä lähteä muuttamaan. Yksi kohde tulee naisten Superpesiksen pudotuspeleihin ja kaksi kohteista tulee Euroopan MM-karsintoihin, jossa myös Huuhkajat on tänään tulessa.

Naisten Superpesiksessä Tampereella pelataan tänään isoista asioista. Naispesäpalloa jo vuosien ajan hallinnut Kirittäret on edelleen yhden ottelun päässä katastrofista, kun Manse PP johtaa sarjaa lukemin 2-1. Manse ei käyttänyt ensimmäistä ottelupalloaan, mutta tänään se voi voitolla edetä finaaleihin ja jättää Jyväskylän pelaamaan pronssimitaleista. Uskon kuitenkin Jyväskylän kivenkovaan rutiiniin ja materiaaliin tänäänkin ja lyön lapulle Kirittäret ML. Vitospeli tilauksessa tähän upeaan sarjaan. Ottelu alkaa kello 16:30.

Sitten siirrytään Euroopan MM-karsintoihin, jossa Huuhkajat matkustaa Ranskan vieraaksi tärkeä Kazakstan -voitto takataskussaan. Ranska lähtee otteluun tasapeli allaan, jonka se kävi hakemassa Ukrainan vieraana. Tänään tähän otteluun tuplaus -lapulle lähtee Ranskan suoraa voittoa. Ja tämän vedon kanssa menen enemmän kuin mielelläni metsään. Fakta on kuitenkin se, että Ranska ei voi tässä vaiheessa vielä hidastaa lainkaan ja se on materiaalinsa puolesta selvä ennakkosuosikki tänään. Ottelu alkaa kello 21:45.

MM-karsinnoissa Venäjä kohtaa tänään kotonaan Maltan. Tähän matsiin lähtee liuskalle sen suuremmin miettimättä Venäjän suoraa voittoa täydentämään tämä tuplaus -lappu yli kahden kertoimeen. Materiaaliero on suuri ja Venäjä tarvitsee tärkeitä pisteitä tasaisessa lohkossa. Ottelu alkaa kello 21:45.

Tällä liuskalla jatkuu tänään tuplaus. Toivotaa, että Kirittäret käy hakemassa Tampereelta arvokkaan voiton ja päästään vielä illalla jännittämään tämän lapun nimissä MM-karsintoja. Vaikka lapulla onkin Ranskan voittoa niin silti kajautetaan…

Oi Suomi On!

Aiheeseen liittyvät uutiset