Lasinilkan tuplaus käyntiin – uusi viikko alkaa triplalla MM-karsintoihin

tuplaus

Uusi viikko alkaa ja niin alkaa myös Lasinilkan tuplaus. Tämä viikko aloitellaan tuplalla Euroopan MM-karsintoihin.

Lasinilkan tuplaus tuli viime viikolla päätökseensä liian aikaisin. Tällä viikolla haetaan jälleen uutta yritystä.

Tämän viikon lapulta löytyy kolme kohdetta Euroopan MM-karsintoihin. Huuhkajat on tulessa vasta huomenna, mutta myös maanantaille löytyy mielenkiintoisia kohteita. Kaikki liuskan kohteet alkavat kello 21:45.

Reyjkjavikissa Islanti saa vieraakseen Liechtensteinin. Maat ovat jämähtäneet lohko J:ssä pohjille – Liechtensteinilla on Armenialta saatu piste ja Islanti on saanut tasapelit Pohjois-Makedonialta sekä Armenialta, Liechtensteinin se onnistui kaatamaan. Kotijoukkueen saldo on siis viisi pistettä. Islannin on tänään pakko napata voitto, mikäli se meinaa edes jollain tavalla pyristellä mukana jatkopaikan tavoittelussa. Lapulle kotijoukkueen suoraa voittoa.

Toinen kohde on Kroatian kotivoitto Slovakiasta. Lohko H:ssa Kroatia on piikkipaikalla 16 pisteellään. Slovakialla pisteitä on yhdeksän. Kroatia on päässyt nyt hyvään iskuun ja uskon, että se nappaa tänään kotinurmella täyden pistepotin Sloakialta. Lapulle siis Kroatian voittoa.

Tuplaus -lapun viimeinen kohde tulee Pohjois-Makedonian ja Saksan kohtaamiseen lohko J:ssä. Pohjois-Makedonia onnistui keväällä järkyttämään Saksaa ja nappasi vierasnurmelta täyden pistepotin. Tänään vuorossa on saksalaisten kosto Pohjois-Makedoniassa. Saksa ei yksinkertaisesti voi hävitä toista kertaa, vaikka illan kotijoukkue karsinnoissa hyvin onkin esiintynyt. Lapulle Saksan suoraa voittoa.

Näillä kohteilla käynnistyy tänään tuplaus. Lähtökohtaisesti Kroatian voitossa jännitettävää on eniten, mutta kyllähän Skopjessa on Pohjois-Makedonian ja Saksan välillä se asetelmiltaan mielenkiintoisin ottelu luvassa.

TUPLAUS KÄYNTIIN!

Aiheeseen liittyvät uutiset