Lasinilkan tuplaus käyntiin – viikko käyntiin tuplalla!

tuplaus

Lasinilkan tuplaus käynnistyy tänään tuplalla. Kohdetarjonta ei näin maanantaina huimaa päätä, mutta siitäkin huolimatta liuskalle on saatu poimittua kaksi varsin mainiota kohdetta.

Lasinilkka aloittaa tuplausta tällä viikolla tuplalla. Tänään maanantaina kohdetarjonta on tuttuun tapaan hieman vaisuhkoa, mutta lapulle on löydetty silti kaksi varsin hyvää kohdetta. Lapun ”runko” tulee Valioliigasta ja täydennys sitten KHL:stä.

Huomiselle olisi tuplauksessa kiva päästä, sillä Mestarien liiga alkaa. Tämä tarkoittaa positiivisia asioita myös kohdetarjonnan puolesta. Tuplaus alkaa kuitenkin tänään tuplalla.

Aloitetaan tämän päivän liuskan käsittely hieman käänteisessä järjestyksessä. KHL:ssä Metallurg Magnitogorsk isännöi Neftehimik Niznekamskia ja tästä ottelusta tulee tämän päivän lapun täydentävä kohde. Liuskalle nimittäin lähtee 1X eli Magnitogorskin kotivoitto tai tasapeli kelpaavat. Kummatkin ovat aloittaneet kautensa hyvin, mutta Metallugrin materiaali on laadukkaampi kuin vierasjoukkue Neftehimikillä. Ottelu alkaa kello 17:00.

Valioliigassa neljännen kierroksen viimeisessä ottelussa Everon isännöi Burnleyta. Päivän pääkohde tuleekin tähän otteluun.

Everton on aloittanut kautensa tappioitta. Kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä on sen saldo. Kotonaan se on pelannut kerran ja tehnyt sen voittoisasti. Burnley taas vastaavasti on aloittanut kautensa voitotta, sen saldo on kolmen ottelun jälkeen yksi tasapeli ja kaksi tappiota. Tänään lähden ilomielin Evertonin kelkkaan. Iloista jalkapalloa pelaava kotijoukkue päässee otteluun ilman isoja menetyksiä (Fabian Delph on varmuudella sivussa) ja vieraaksi saapuu ennakkoon varsin selvästi heikompi joukkue. Lapulle Evertonin suoraa voittoa maanantai-illan kalinaan. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tällä lapulla aloitetaan tänään tuplaus. Toiveissa on, että päästään huomiselle, kun Mestarien liigassa pelataan ensimmäiset lohkovaiheen ottelut tänä syksynä.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset