Lasinilkan tuplaus – Mia san Mia

tuplaus

Lasinilkan tuplaus jatkuu tänään yhdellä kohteella. Toiveet toteutui eilen maanantaina, kun esitin avoimen toiveen tiistaille pääsystä kun Mestarien liigan lohkovaihe potkaistaan käyntiin.

Lasinilkan tuplaus alkoi eilen voittoisasti, kun Metallurg hoiti hommansa iltapäivällä tyylikkäästi ja Everton nappasi lopulta selkeän 3-1 -voiton Burnleysta. Evertonin voitto näyttää tulostaululla helpolta, mutta totta puhuen se ei ollut kovinkaan ansaittu.

Tänään kuitenkin jatketaan tuplausta ja se tehdään singlekohteella. Eilen oli toiveissa, että tuplauksessa päästään maanantain yli, sillä tänään käynnistyy Mestarien liigan lohkovaihe ja koko loppuviikon ajan on tarjolla erinomaisen kattava tarjonta hyviä kohteita. Myös Lasinilkan kymppihaaste jatkuu tänään, siellä kolme poimintaa illan UCL-otteluihin.

Tämän päivän tuplaus -liuska sisältää Lasinilkalle melko poikkeuksellisesti vain yhden kohteen. Mutta kohde on sitäkin parempi ja mielestäni koko kierroksen paras betsi.

Tämä veto on Bayern Münchenin voitto Barcelonasta Camp Noun pimenevässä illassa. Kerrointa on kivasti hieman yli kaksi ja täten tämä single kelpaa paremmin kuin hyvin päivän lapulle.

Barcelona ei ole alkukaudella vakuuttanut – eikä ihme. Lionel Messin siirtyminen yhteen suurimmista kilpailijoista Euroopassa ei voi olla näkymättä seurassa. Tästä huolimatta Barça ei ole hävinnyt matsiakaan, kun taskussa on 4-2 -voitto Real Sociedadista, 1-1 -tasapeli Athletic Bilbaon vieraana ja nihkeä kotivoitto 2-1 Getafesta.

Bayern sen sijaan on ollut Bundesliigassa jäätävässä iskussa. Ensin tyylipuhdas 5-0 -voitto Hertha Berlinistä ja viime viikonloppuna selkeä 1-4 -voitto RB Leipzigistä.

Hyppään tähän E-lohkon huippukamppailuun ilomielin vierasjoukkueen kelkkaan. Barcelonan peli ei tappiottomasta kauden aloituksesta huolimatta ole vielä uomissaan kun taas Bayernin koneisto jyllää. Odotan tästä jopa pienoista ylikävelyä vierailijoiden osalta, näkisin tulokset 0,1-3,4,5 aivan mahdollisina. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tässä vielä tämän tiistain tuplaus -liuska. Eilisen voitot luonnollisesti kokonaan peliin ja iltaa kohti!

Mia san Mia

TUPLAUS JATKUU!

Aiheeseen liittyvät uutiset