Lasinilkan tuplaus jatkuu – tupla Mestarien liigaan

tuplaus

Lasinilkan tuplaus jatkuu keskiviikolle. Eilen lyötiin Mestarien liigaan single Bayern Münchenin kautta eikä tuota vetoa kauaa tarvinnut jännittää. Tänään lyödään tupla UCL-nurmille.

Eilen tuplauksessa oltiin Bayern Münchenin kelkassa, eikä ottelua tarvinnut todellakaan kauaa jännitellä. Barcelona oli niin huono, ettei siitä ollut oikein mitään vastusta Bayernille. Barcelona jäi ilman laukauksia maalia kohti eilisessä ottelussa. Tämä oli ensimmäinen kerta lähes 2o vuoteen kun näin käy.

Tänään tuplaus jatkuu kuitenkin tuplalla Mestarien liigaan. Lapulle on poimittu kaksi voittajaa, joiden kelkkaan on ainakin tässä vaiheessa päivää vielä melko miellyttävä hypätä.

Ensimmäinen kohteista tulee Turkkiin, jossa Besiktas isännöi Borussia Dortmundia. Dortmundin poissaolijoiden lista on pitkä, mutta sitä se on ollut koko alkukauden ajan. Siitä huolimatta Dortmund on kyennyt Bundesliigassa otteluita voittamaan, etenkin äärimmäisen tehokkaan hyökkäyksensä ansiosta.

Viihtymistakuu on myös tämän illan ottelussa. Uskallan ennustaa jopa maalintekotaistelua, jonka kuitenkin odotan kääntyvän Dortmundin eduksi Erling Haalandin johdolla. Lapulle lähtee siis Dortmundin voittoa. Ottelu alkaa kello 19:45.

Toinen kohteista tulee Belgiaan, jossa Club Brügge saa vieraakseen PSG:n. Lionel Messi tehnee UCL-debyyttinsä PSG:n paidassa ja myös Neymaria odotetaan palaavan PSG:n kokoonpanoon. Kun myös Kylian Mbappe on kokoonpanossa, nähdään ensimmäistä kertaa Neymar, Mbappe sekä Messi kolmikkona yhdessä. Tästä voi tulla kivaa.

Tuplaus- lapulla lähden turvallisin mielin vierailijoiden kelkkaan tämän tuhokolmikon johtamana. Lapulle siis PSG:n voittoa iltaotteluun. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tällä lapulla jatkuu tuplaus tänään. Kaksi vierasvoittoa lapulle ja huomenna sitten Eurooppa-liigan kimppuun.

TUPLAUS JATKUU!

Aiheeseen liittyvät uutiset