Lasinilkan tuplaus käyntiin – Veikkausliigaa ja Superpesistä!

tuplaus

Lasinilkan tuplaus käynnistyy tänään tuplalla, jossa on sekoitus Veikkausliiga -jalkapalloa sekä Superpesis -pesäpalloa.

Lasinilkan tuplaus tekee paluun viikon tauon jälkeen. Viime viikko vedettiin happea ja juonittiin uusia kuvioita, tällä viikolla palataan asiaan uudella tarmolla.

Tämän viikon tuplauksen aloittaa tupla, jossa on mukana yksi kohde Superpesiksestä ja yksi kohde Veikkausliigasta.

Superpesiksessä pelataan tänään yksi ottelu, kun supermaanantaissa esillä ovat Kiteen Pallo sekä Kouvolan Pallonlyöjät. Kiteen rantakentälle lähdetään väkevään vierasjoukkueeseen luottaen. Kouvola on ollut koko alkukauden vakuuttavin joukkue ja tästä osoituksena on paikka sarjataulukon kärjessä. Kitee sen sijaan on ailahdellut ja se taistelee viimeisistä paikoista pudotuspeleihin. Ottelu alkaa Kiteellä kello 18:00.

Toinen kohde tämän päivän tuplassa on FC Interin suora voitto kotonaan HIFK:sta. Tällä kohteella täydentyykin tämän viikon tuplaus. Inter ”palaa” kotimaan kentille parin europelin jälkeen. Europeleistä Interillä oli kotiintuomisina vain pettymys ja europelit tulivat päätökseensä heti alkuunsa. Kotimaan kentillä se taistelee kuitenkin edelleen mitaleista ja jopa mestaruudesta, pistemenetyksiä ei tosin kirkkain mitali oikein enää kestä. Neljän ottelun voitottomassa putkessa olevan HIFK:n pitäisi kaatua tänään Interin käsittelyssä melko kivuttomasti.

Veikkausliiga -ottelu alkaa Turussa kello 18:30.

Näillä kahdella kohteella käynnistyy siis tämän viikon tuplaus. Kerroin mukavasti yli kahden. Painetaanko yhden viikon tauon jälkeen Lasinilkan toimesta kunnollisia lukuja pöytään vai jääkö tälläkin viikolla vain luu käteen?

Muistakaa myös Coolbetin pokeriturnaus johon osallistumalla voit tuplata voittopottisi!

TUPLAUS KÄYNTIIN!

Aiheeseen liittyvät uutiset