Lasinilkan tuplaus käyntiin – tuplalla viikko käyntiin

tuplaus

Lasinilkan tuplaus käynnistyy tänään tuplalla. Toinen kohteista tulee jääkiekkoon ja toinen jalkapalloon.

Lasinilkan tuplaus eteni viime viikolla lupaavasti keskiviikolle saakka, kunnes Mestarien liigan iltaottelussa PSG joutui tyytymään tasapeliin Club Brüggea vastaan ja Lasinilkan hyvin startannut viikko tuli päätökseensä.

Tällä viikolla käynnistellään tuplausta tuplalla jääkiekkoon ja jalkapalloon. Jääkiekkokohde tulee KHL:ään ja jalkapallokohde La Ligan illan ainoaan otteluun.

KHL:ssä pelataan tänään maanantaina kuuden ottelun kierros. Kierros käynnistyy kello 12:30 ja viimeinen ottelu alkaa kello 19:30.

Kazanissa Ak Bars Kazan saa vieraakseen HK Vitjazin. Tähän otteluun on melko helppo valinta hypätä kotijoukkueen kelkkaan. Kahdeksasta ottelusta yhdeksän pistettä kerännyt Kazan on aloittanut kautensa yskähdellen, esimerkiksi pari viikkoa sitten se hävisi kotonaan yllättäen Kunlunille. Tänään vastaan asettuu kuitenkin lännestä Vitjaz, joka voitti ainoastaan kauden avausottelunsa ja on sittemmin hävinnyt seuraavat kuusi otteluaan. Lapulle lähtee Kazanin suoraa voittoa. Ottelu alkaa kello 19:00.

Tuplaus -lapun täydentää Barcelonan kotivoitto illan ainoasta La Liga -ottelusta. Vieraaksi Camp Noulle saapuu Granada. Vaikka Barçan kausi ei ole pelillisesti alkanut erikoisen hyvin, on se silti ilman tappioita La Ligassa. Se on pelannut kolme ottelua, joista saldona on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Viime viikolla Bayern Münchenia vastaan Mestarien liigassa jälki oli rumaa, mutta kotimaan kentillä Granada lukeutuu niihin joukkueisiin, jolle se ei pisteitä voi menettää, etenkään kotinurmella. Sen pidemmittä puheitta Barcelonan kotivoittoa lapulle ja iltaa kohti. Ottelu alkaa kello 22:00.

Tällä lapulla käynnistyy Lasinilkan tuplaus tällä viikolla. Päivän kohteet löytyivät jopa yllättävän helposti tänään, vaikka tarjonta maanantaimaisen niukka onkin.

TUPLAUS KÄYNTIIN!

Aiheeseen liittyvät uutiset