Lasinilkan tuplaus – Minä, Me, Juventus!

tuplaus

Lasinilkan tuplaus kesti ensimmäisellä viikolla yhden päivän. Viime viikolla päästiin toiseen päivään. Tällä viikolla lähdetään hakemaan parannusta tuohon!

Kahden pelattavan kohteen löytäminen näin maanantaina on monesti haastavaa. Jääkiekkoa ei oikein ole, jalkapallossa pelataan sellaisia otteluita, jotka saavat itkemään ikävää kuningaslajin perään vaikka Mestarien liiga häämöttääkin päivän päässä.

Tänään ongelmaksi koitui ajoitus. Jokereille oli vielä aiemmin tänään tarjolla tasan kahden kerrointa Coolbetillä. Tuo kerroin tuntui varsin houkuttelevalta, vaikka helsinkiläisryhmä onkin yskähdellyt viime aikoina. Moskovan Dynamoa vastaan otteissa oli kuitenkin jo paljon hyvää, joka luo uskoa. Kerroin ehti pudota kuitenkin lukemaan 1.93, joten jotain pientä piti kaivaa tuohon kaveriksi.

Tätä pientä löytyi Serie A:sta. Juventuksen kerroin 1.15 on pieni, mutta sen voitto Crotonea vastaan tässä tilanteessa voidaan jo kuuluttaa kirkossa. Kyllä, Juventuksella on useita poissaoloja. Mutta Juventuksen on yksinkertaisesti pakko voittaa tänään. Muuten se voi heittää hyvästit mestaruushaaveille Italiassa.

Lapulle siis tupla, johon ujutetaan mukaan Jokerit sekä Juventus.

Tuplaus käyntiin ja päätyyn asti mennään? Minä, Me, Juventus!

TÄSTÄ COOLBETILLE TUPLAUKSEEN!

Aiheeseen liittyvät uutiset