Lasinilkan tuplaus – maanantai käyntiin EM-jalkapallolla

tuplaus

Jalkapallon EM-kisat jatkuvat tänään pudotuspelien osalta ja Lasinilkan tuplaus alkaa. Tänään otteluissa on kaksi selvää ennakkosuosikkia.

Jalkapallon EM-kisat ovat edenneet jo pudotuspelivaiheeseen. Pudotuspelit potkaistiin käyntiin eilen kahdella ottelulla, tänään jatketaan niin ikään kahdella ottelulla.

Ensimmäisessä ottelussa vastakkain ovat Espanja ja Kroatia. Espanja lähtee otteluun suurena suosikkina, eikä Kroatian asetelmia yhtään helpota se, että Ivan Perisic on koronaviruksen takia sivussa illan ottelusta. Liuskalle lähtee Espanjan suoraa voittoa.

Toisessa ottelussa ennakkosuosikkina on Ranska. Hallitseva maailmanmestari Ranska kohtaa Sveitsin iltaottelussa kello 22:00. Ranska on edelleen yksi suurimmista suosikeista voittamaan Euroopan mestaruus, eikä sen mestaruusjunan pitäisi tänään katketa, kun vastaan asettuu Sveitsi. Lapulle lyödään Ranskan jatkopaikkaa, kertoimen vuoksi ei ole tarvetta lyödä ranskalaisten suoraa voittoa.

Tällä liuskalla lähtee tänään tuplaus käyntiin. Vahva on luotto siihen, että näillä valinnoilla tuplaus jatkuu vielä huomenna!

TÄSTÄ COOLBETILLE TUPLAUKSEEN!

Aiheeseen liittyvät uutiset