Lätkän Coolpickz: Euro Hockey Touria ja Änäriä

Tämän viikon Coolpickz on lätkän osalta täynnä maajoukkue-pelejä sekä NHL-otteluita. Suomalaisten kannalta mukavaa on, että Suomen maajoukkuepelit sekä suomalaisten tähdittämät NHL-joukkueet ovat hyvin edustettuina tämän viikon rivillä.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Suomi – Ruotsi

Valinta: Suomi kerroin 2,60 Coolbet

Suomi harjasi Tšekin torstaina melko suvereenisti lukemin 4-2. Suomi oli varsinkin ottelun alussa varsin hyvin hereillä ja karkasikin nopeasti 2-0 johtoon. Peli oli käytännössä paketissa toisen erän jälkeen ja Suomi pelailikin ottelun lopun lähes puolivaloilla.

Ruotsi sytyttää suomalaiset aina ja jos torstain ottelusta pitää jonkinlaisia johtopäätöksiä vetää, on Suomi valmis Ruotsi-otteluun. Ensikertalaiset olivat Tšekkiä vastaan vielä tahmeita, mutta parantavat varmasti kun ensimmäisen ottelun paineet on karistettu pois jaloista.

Winnipeg Jets – Colorado Avalanche

Valinta: Winnipeg Jets kerroin 2,20

Koko sarjan viimeisenä oleva Colorado matkaa sarjan keskikastilaisen, Winnipegin vieraaksi. Coloradolla ei ole peli kulkenut viime aikoina ja kaikenlisäksi Colorado joutuu otteluun vain päivän huililla omasta perjantain kotiottelustaan.

Winnipeg on Patrik Laineen ohella pelannut kotikentällään hyvin. Jets pääsee otteluun paremmin levänneenä ja onkin ottelun selvä voittajasuosikki. Niin Coolpickz-riville kuin pitkävetoonkin voi melko huoletta lyödä kotijoukkuetta.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset