Lätkän Coolpickz: HIFK ja KalPa marssivat voittoihin

Lätkän Coolpickz starttaa tänään poikkeuksellisesti jo klo 16:00 kun ensimmäinen ottelu Liigan puolelta startttaa. Kymmenen ottelun rivi koostuu tuttuun tapaan kotimaisesta Liigasta, Ruotsin SHL-  ja NHL-otteluista.

HIFK – Lukko

Valinta: (1)  HIFK kerroin 1,80 Coolbet

Molemmat joukkueet pelasivat eilen tappiollisen ottelun ja joutuvat lauantai-illan koitokseen minimaalisella valmistautumisajalla. HIFK hävisi eilen Kärpille kotonaan lukemin 4-6 ja Lukko vieraskentällä JYPille luvuin 2-1.

Kotijoukkue HIFK aloitti eilen räväkästi Kärppiä vastaan ja viiden minuutin jälkeen se johtikin peliä lukemin 2-1. Tämän jälkeen puolustuksen virheet varsinkin oman maalin edessä antoivat Kärpille liian hyviä maalintekopaikkoja. HIFK parantaa varmasti puolustuspelaamistaan ja kun vastaan asettuu Lukko, on kotijoukkue selvä suosikki nappaamaan kolme pistettä.

KalPa – Jukurit

Valinta: (1) KalPa kerroin 1,74 Coolbet

Jukurit on ollut KalPalle tällä kaudellaa todella hankala joukkue. Kuitenkin kevättä kohti mentäessä tasoerot tulevat näkymään yhä selvemmin ja KalPa on selvästi Jukureita laadukkaampi joukkue.

Molemmat pelasivat viimeksi tiistaina, KalPa hävisi Ilvekselle jatkoajan jälkeen 3-2 ja Jukurit hävisi Ässille 1-3. Jukurit on kolme pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta ja vaikka pudotuspelit motivoivat varmasti vierasjoukkuetta, on Coolpickz-riville iskettävä kotijoukkueen voittoa.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset