Lätkän Coolpickz-kierroksella arveluttavia otteluita

Lauantain Coolpickz-kierrokselta löytyy lätkän osalta arvelutavia otteluita. Tuttuun tapaan kolme ottelua Suomesta, Ruotsista ja NHL:stä ovat tällä kertaa varsin kinkkisiä. Hyvä yleistietämys kyseisistä sarjoista palkitaan varmasti tälläkin viikolla.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

JYP – Kärpät

Valinta: JYP kerroin 2,30 Coolbet

Kotijoukkue JYP on sulanut ottelu toisensa jälkeen viimeistään kolmannessa erässä. Otteluiden alut ovat yleensä hurrikaanilaumalta onnistuneet ja ensimmäiselle ja toiselle erätauolle mennään usein JYPin komennossa. Kuitenkin JYP on sulanut käsittämättömästi kolmansissa erissä yhden, kahden ja jopa kolmen maalin etumatkasta huolimatta.

Kärpät on esiintynyt viime ajat todella mollivoittoisesti. Joukkue napsii voittoja sieltä täältä, mutta noloja ohipelejä tulee silti liian usein. Kärpille JYPin kotiluola ei ole ollut helppo paikka pelata viime kausilla ja Kärpille ei helppoa iltapuhdetta voi luvata.

Kotijoukkueella on lauantai-iltana selkeä tason noston paikka. JYP on hyytynyt nolosti viime otteluissa ja lauantai-ilta sekä Kärpät luulisi nostavan motivaation ylimmilleen. Coolpickz-rivin ensimmäiseen kohteeseen varma ykkönen.

Tappara – KalPa

Valinta: KalPa kerroin 3,35 Coolbet

Sarjan kärkikamppailu Tampereella tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen. Vastakkain ovat tällä hetkellä kaksi sarjan parasta joukkuetta, ei välttämättä odotetusti, mutta ansaitusti.

KalPa on koko kauden aikana venynyt aina kun sitä on siltä tarvittu. Tappara on kotikentällään ennakkosuosikki, mutta savolaiset pelaavat viisaasti ja löytävät aina tarvittavan kirivaihteen, mikäli joukkue joutuu takaa-ajajaksi.

Coolpickz-riviin on Liigan kärkiotteluun iskettävä kakkosta. KalPa pystyy venymään ja Tapparalla on ottelussa enemmän hävittävää. Ottelu haiskahtaa myös melko runsasmaaliselta, joten HIGH-merkintää kannattaa ehdottomasti harkita omalle Coolpickz-riville.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Aiheeseen liittyvät uutiset