Lätkän Coolpickz: pelattavaa kolmesta eri liigasta!

Coolpickzin kierroksella on futiksen ohella tuplapalkinnot! Kierros sisältää: neljä ottelua kotimaista Liigaa, kaksi SHL ottelua, sekä neljä ottelua NHL:stä. Seuraavassa muutama poiminta kymmenen ottelun joukosta.’

KalPa – TPS

Valinta: KalPa (Coolbet kerroin 2,30)

TPS joutui eilen urakoimaan Mikkelissä toden teolla kun ottelu Jukureita vastaan venyi jatkoajalle ja lopulta voittomaalikilpailuun. KalPaa vastaan turkulaisten jalka saattaa siis painaa ja sarjakärki tietää varmasti tämän.

Sarjan kärjessä porskuttava KalPa on ottelun selvä ennakkosuosikki. Kuopiolaiset pääsevät otteluun paremmin levänneenä ja kun tähän yhdistetään KalPa-ikonin Kimmo Timosen paidan jäädytys, on kotijoukkue varmasti motivoituneempi kuin koskaan.

Pelicans – HIFK

Valinta: Pelicans (Coolbet kerroin 2,10)

HIFK pelasi eilen tiukan ottelun Kärppiä vastaan. Kotijoukkue HIFK kaatoi Kärpät lopulta lukemin 2-1. Voitosta huolimatta palautuminen tämän päivän vieraspeliin Pelicansia vastaan jää todella lyhyeksi.

Pelicans hävisi torstaina vieraskentällä Ässille lukemin 2-0. Pelicans hallitsi peliä kaksi erää, mutta huonon onnen sävyttämänä se jäi ilman maaleja. Pelikaaniryhmä luo ottelusta toiseen runsaasti maalintekotilanteita, mutta viimeistely on ontunut. Lauantai-ilta, HIFK ja täysi tupa luulisi nostattavan kotijoukkueen motivaation ylimmilleen.

Tästä tuplapalkintojen jahtiin!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

2016-12-02-1

 

Aiheeseen liittyvät uutiset