Lätkän Coolpickz: Vierasjoukkue on viikonlopun sana!

Coolpickzissa on nyt viikonlopun kunniaksi jälleen mahdollista lähteä hakemaan täyspottia. Me uskomme, että tällä viikonlopulla sana vierasjoukkue on vahvaa valuuttaa. Tarkempaan tarkasteluun otammekin 18.2.2017 lauantaina 02.00 alkavan NHL-ottelun ja tässä kohti onkin hyvä huomata, että Coolpickz sulkeutuu jääkiekon osalta poikkeuksellisesti jo pe-la-yönä klo 02.00, joten valinnat on hyvä käydä laittamassa jo näin perjantaina sisään.

Huomioi nämä kohteet tältä Coolpickz -kierrokselta:

Columbus Blue Jackets – Pittsburgh Penguins

Valinta: 2 (Coolbet: Pittsburgh Penguins 2,65)

Pittsburghin ykköstähti Sidney Crosby kirjasi vastikään 1000. tehopisteensä ja on johdattanut Penguinsia kuntopuntarin mukaan huomattavasti paremmalla sykkeellä kuin mitä kotijoukkueena pelaava Columbus Blue Jackets. Vaikka Columbus onkin kotijoukkueena erittäin hyvin pelaava porukka, on Pittsburgh siitä huolimatta erikoisesti asetettu lievän altavastaajan rooliin. Itse näkisin ottelun olevan enemmänkin Pittsburghin heiniä ja täten vieraita voi hyvillä mielin kokeilla 2,65 kertoimella. Parempi vire on yleensä se merkittävin tekijä, vaikka NHL:ssä usein ottelut päättyvätkin kotivoittoihin.

Luleå HF – Frölunda HC

Valinta: 2 (Coolbet: Frölunda HC 2,20)

Frölunda HC on tilastojen valossa Luleåta edellä ja joukkueiden viisi viimeistä kohtaamista on mennyt välillä jopa selvin lukemin Frölundan nimiin. Frölunda on myös kuntopuntarin valossa Luleåta edellä, joten tartutaan tässäkin kohti vierasjoukkueeseen ja luotetaan, että paremmin menestynyt Frölunda hakee täyden pistepotin vierasretkensä kunniaksi.

Ilmainen rivi sisään tästä!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muistakaa jakaa rivinne Facebookissa, jolloin saatte kierrokselle  5 lisäpistettä!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset