Lauantai kierroksen Liigavihjeet!

Lauantaina pelataan täysi Liigakierros. Tappara ja Saipa ovat ennalta vahvoja suosikkeja, mutta ehkä mielenkiintoisin ottelu pelataan Lahdessa, missä nyrkitkin voivat heilua!

Blues – Tappara

Tappara kerroin 2,30

Yli 4,5 maalia kerroin 1,90

Espoolaiset pääsevät yrittämään toista voittoa peräkkäin kun vastaan asettuu Tappara. Bluesin maalilla aloittaa tällä kaudella ensimmäistä kertaa nuori Kaapo Kähkönen, joten valmennuksessa on reagoitu heikkoon maalivahtipeliin.

Vaikka Tappara hävisikin edellisen ottelunsa jatkoajalla Lukolle, oli Tappara selvästi aktiivisempi osapuoli ottelussa. Tappara todennäköisesti jatkaa aktiivista pelaamistaan myös vieraskaukalossa, joten uskon laajemman materiaalin ratkaisevan edun Tapparan hyväksi.

 

Pelicans – JYP

Yli 4,5 maalia kerroin 1,73

Pelicans pelasi hienon vierasturneen joka kruunautui 3-4 voittoon Kärpistä. Pelikaani-ryhmä pelaa tällä hetkellä lupaamaansa äijä-hokia, ja se tuo toivottua tulosta. Kuitenkin maalivahtipeli sakkaa pahasti ja entiselle JYP-vahti Sami Rajaniemelle on tulossa hikinen iltapuhde.

JYP on yksi harvoista joukkueista jotka pystyvät vastaamaan Pelicansin kovuuteen. Jos JYP jatkaa samanlaista aktiivista peliä mitä se esitti Saipaa vastaan, joutuu Pelicans olemaan myös ottavana osapuolena ottelun aikana. Veini Vehviläinen on merkitty aloittavaksi maalivahdiksi, joten myös Pelikaanit saavat omat tonttinsa.

 

Saipa – Ässät

Saipa -1,5 kerroin 1,85

Saipa kärsi kauden ensimmäisen tappion kun se hävisi torstaina vieraissa JYPille. Saipalla ei ollut puhtia haastaa aktiivisesti pelannutta JYPiä, mutta taisteli silti tiukasti kaksi erää. Nyt päivän levänneenä Saipa haluaa jatkaa siitä mihin se jäi HIFK ottelussa ja ottaa ohjat käsiin heti ottelun alussa.

Ässät venyi Kookoon kanssa aina voittomaalikilpailuun, mutta voittosarake näyttää silti nollaa. Pistetilin aukeaminen tuskin avaa Ässien peliä yhtään sen enempää ja joukkueen hyökkäyspeli on varsin tehotonta.

Aiheeseen liittyvät uutiset