Lauantain vihjeiden kohteena Englannin Mestaruussarja!

Tänään matkataan sumuisille saarille ja otetaan kohteeksi Englannin Mestaruussarja. Taistellaan sitten noususta tai putoamisesta on loppukiri aloitettava viimeistään nyt! Vihjeisiin löydettiin kaksi noususta taistelevaa joukkuetta, joiden rattaisiin yrittävät kapuloita heittää Nottingham ja Fulham.  

Derby – Nottingham Forest

Valinta: Derby (1.72)

Pässit taistelevat tosissaan noususta takaisin Valioliigaan vaikka toisessa suorassa nousupaikassa olevaan Middlesbroughiin onkin matkaa 9 pistettä. Nousukarsintapaikka ei myöskään ole vielä varma, joten pisteitä tulee napsia tasaiseen tahtiin viimeisiltä kierroksilta. Derby on ehkä yllättäen ollut tällä kaudella parempi vieraissa kuin kotona, mutta kaksi edellistä kotipeliään Derby on pystynyt voittamaan pitäen myös maalinsa puhtaana.

Nottingham on juuttunut Mestaruussarjan keskikastiin ja joukkueen mahdollisuudet nousukarsintoihin ovat erittäin pienet eikä putoamisestakaan oikeastaan ole vaaraa. Vieraskentillä Nottingham ei ole ollut erityisen huono, mutta en jaksa uskoa Derbyn pistemenetykseen tässä ottelussa.

Birmingham – Fulham

Valinta: Birmingham (2.25)

Nyt on Bluesin mahdollisuus nousta Birminghamin ykkösjoukkueeksi. Englannin toiseksi suurimman kaupungin ylpeys on jo pitkään ollut Aston Villa, joka on tällä kaudella rypenyt Valioliigan pohjalla. Blues on neljä pisteen päässä Mestaruussarjan nousukarsintapaikasta yhden ottelun Sheffield Wednesdayta vähemmän pelanneena ja Bluesin peli on kulkenut hyvin kotona. Birminghamin ykkösjoukkueeksi nouseminen vaatii nousua Valioliigaan ja siihen on vielä hyvät mahdollisuudet, joten Blues tulee tänään voiton nappaamaan.

Fulham kaipaa kipeästi pisteitä kun Mestaruussarjan putoamisviiva on vain pisteen päässä. Fulham on voittanut viimeksi lähes kuukausi sitten kun Charlton kaatui Craven Cottagella numeroin 3-0. Tämän jälkeen Fulhamin saldona on kaksi tasuria ja kolme tappiota. Panosta tässä ottelussa on siis molemmilla joukkueilla, mutta pidän Bluesia vahvempana joukkueena ja yli kahden kerroin on vaikea ohittaa.

Lisää vihjeitä sivuillamme!

Aiheeseen liittyvät uutiset