Lauantain KHL-peleihin vinkit!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

Aikaisemmissa KHL-vihjeissä on yritetty vähän isompia kertoimia vaihtelevalla menestyksellä. Tänään kaksi maltillisemman kertoimen vihjettä.

Jokerit – Moskovan TsSKA

Valinta: Moskovan TsSKA ML (1,70)

TsSKA on alottanut kautensa väkevästi. Avausottelussa kaatui heti hallitseva mestari Pietarin SKA ja torstaina kaatui paikallisvastustaja Spartak. TsSKA:n hyökkäys on ollut vaarallinen Radulovin ja Da Costan johdolla.

Jokerit on myös aloittanut kautensa odotetusti kahdella voitolla. Torpedo kaatui peräti 5-1 ja Jokereitten peli näytti paremmalta kuin avausottelussa.

TsSKA tiputti viime kaudella Jokerit pudotuspeleissä ja oli selvästi kovempi joukkue kuin Jokerit. Jokerit pystyy haastamaan moskovalaiset mutta ei vielä tänään.

Lokomotiv Jaroslav – Ak Bars Kazan

Valinta: Lokomotiv Jaroslav ML (1,82)

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa tappiolla. Toisesta pelistä molemmat joukkueet saalistivat voiton pitäen maalinsa puhtaina. Lokomotivin esitys Ladaa vastaan oli vakuuttava.

Kazan on pelannut kauden kaksi ensimmäistä peliään vieraissa ja nyt vastaan asettuu tähän mennessä kovin vastus, jonka Kazan on kohdannut. Matkalaisten luistin saattaakin jo painaa, joten Lokomotiv on vahvoilla kotonaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset