Lauantain kiekkovalinnat Sveitsistä ja Iso-Britanniasta

jääkiekkovihjeet

Lauantain jääkiekko -valinnat tulevat Sveitsistä ja Iso Britanniasta. Sveitsin kohteet ovat tulleet meille jo tutuiksi. Iso-Britannian jääkiekko on kieltämättä melko eksoottinen valinta, mutta siellä pyörii kuitenkin 12 joukkueen sarja ja mielenkiintoisi kohtaamisia on varmasti paljon.

Ambri-Piotta – Davos

Unibet valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,97)
Unibet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,94)

Ensimmäinen kohteemme on Sveitsin pääsarjan ottelu Ambri-Piotta – Davos. Tässä otteluparissa vierasjoukkue Davos on pieni ennakkosuosikki, sillä se on tällä hetkellä sarjan kolmannella sijalla, kun Ambri-Piotta on toiseksi viimeisenä. Nämä joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja voitot ovat 2-2. Huomioitavaa kuitenkin on, että kaksi viimeisintä ottelua ovat päättyneet Ambri-Piottan voittoon luvuin 2-7 ja 7-5. Odotettavissa on hyvin todennäköisesti runsasmaalinen ottelu.

Guildford Flames – Fife

Coolbet valinta: Guildford Flames (2,12)

Päivän toinen kohteemme on uusi tuttavuus ja se on Iso-Britannian pääsarjan ottelu Guildford Flames – Fife. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan neljäntenä oleva kotijoukkue ja seitsemäntenä oleva vierailija. Kuntopuntarissa nämä joukkueet ovat peräkkäsillä sijoilla kolmantena ja neljäntenä ja näistä vierasjoukkue Fife on paremmin sijoittuneena. Tämän kauden aikaisemmissa kohtaamisissa Guildford Flames on ollut selkeästi parempi luvuin 6-1 ja 3-5. Me luotamme tänään kotijoukkueen voimaan ja valinta on kotivoitto.

Aiheeseen liittyvät uutiset