Lauantain kiekkovalinta Sveitsistä ja Suomesta

jääkiekkovihjeet

Lauantain jääkiekkokohteet tulevat Sveitsistä ja kotimaan Liigasta. Tänään jääkiekkokohteita on jälleen tarjolla monella suunnalla ympäri Eurooppaa. Sveitsissä pelataan kuuden ottelun kierros ja kotimaan Liigassa pelataan täysi seitsemän ottelun kierros. Näistä molemmista sarjoista yksi valinta löytää tiensä lapulle.

Biel – Servette

Coolbet valinta: Servette ML (2,08)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,05)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee Sveitsin pääsarjasta ja ottelu on Biel – Servette. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan kuntopuntarin kärkikaksikko. Vierailija Servette on hienossa viiden ottelun voittoputkessa, mutta huonosti ei ole pelannut kotijoukkue Bielkään, vaikka edellisessä ottelussa sen neljän ottelun voittoputki katkesi Davosia vastaan.

Servette on mielestämme hienoinen ennakkosuosikki tähän otteluun. Lisäksi Servette on iskenyt maaleja viidessä viime ottelussaan lähes neljän keskiarvolla. Joukkue on ollut meidän kupongilla mukana useamman kerran, joten luotamme tänäänkin kestosuosikkiimme.

HPK – Lukko

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,25)

Toinen kohteemme tulee tänään Liigasta ja ottelu on HPK – Lukko. Tähän otteluun Lukko lähtee kolmen ottelun voittoputkessa ja se onkin esittänyt viime aikoina pirteitä otteita. Lukko on hyvien peliesitysten myötä kivunnut sarjassa viidenneksi ja kuntopuntarissa se on neljäntenä. Lukko on onnistunut hyvin myös maalien tekemisessä, joten tänään sarjan ja kuntopuntarin jumbona oleva HPK on kotihallissaan vaikeuksissa. Tänään Lukko saa kelvollisen kertoimen yli 2,5 maalille, joten me tartumme tähän Coolbetin tarjoukseen.

Muita hyviä kohteita

Jukurit – KalPa

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,25)

Kärpät – TPS

Coolbet valinta: TPS ML (2,70)

Aiheeseen liittyvät uutiset