Lauantain MLB-valinnat!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

Lauantain MLB-kierros on jo käynnissä, mutta yölle riittää vielä pelattavaa. Tänään yön rientoihin suunnataan kolmen kohteen voimin!

Braves – Yankees

Valinta: Yankees -1,5 (1,83)

Braves lähtee hakemaan tänään revanssia eilisen selkäsaunan jälkeen. Yankees iski viime yönä 4-15 lukemat tauluun ja nöyryytys oli valmis. Braves on voittanut 17 edellisestä ottelustaan vain kolme.

Bravesin kummulla aloittaa Matt Wisler. Wislerille iskettiin edellisessä ottelussa kahden syöttövuoron aikana peräti seitsemän juoksua. Miehen kolmen edellisen ottelun era näyttää lukemaa 9.19.

Wislerillä on ollut suuria vaikeuksia vasenkätisten lyöjien kanssa. Yankeesilta sattuu löytymään runsaasti tulivoimaa tälle osastolle, joten vaikeuksia on luvassa myös tänään.

Vierasjoukkue Yankees katkaisi kahden ottelun tappioputkensa eilisellä murskavoitolla. Yankees on menossa kovaa vauhtia kohti pleijareita ”villin kortin” avulla.

Yankeesin kummulla aloittaa nuori lupaus Luis Severino. Severinon vahvat esitykset ovat poikineet miehelle muutamia startteja ykkösjoukkueen puolella ja lisää on luvassa jos sama meno jatkuu.

Severino on syöttänyt kaikissa neljässä pelaamassaan ottelussa hyvin enkä jaksa uskoa, että alavireinen Braves tuottaa miehelle tänään ongelmia.

Yankees jatkaa tänään siitä mihin eilen jäätiin ja nappaa voiton kotiin!

Muut valinnat:

Nationals – Marlins yli 7 juoksua (1,80)

Phillies – Padres yli 7,5 juoksua (1,71)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset