Lauantain Valioliiga-kierros: Katseet kohti White Hart Lanea!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Valioliigan neljännelle kierrokselle lähdetään varsin mielenkiintoisista asetelmista. Me kiinnitämme katseet White Hart Lanelle, kun heikon alkukauden pelannut Tottenham isännöi Evertonia.

Tottenham – Everton

Valinta: Everton, tasapeli ei vetoa (2,83)

Kotijoukkueen kausi on käynnistynyt odotuksiin nähden varsin vaisusti. Kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta on kasassa vain kaksi pistettä ja voittotili on vielä avaamatta.

Avauskierroksella Kyle Walker sohi pallon omaan maaliin, kun Man Utd voitti Spursin 1-0. Seuraavassa ottelussa Spurs johti Stokea puoliajalla jo 2-0, mutta toisen puoliajan käsittämätön sulaminen johti 2-2 tasuriin. Edellisellä kieroksella joukkue jäi tasuriin Leicesterin vieraana.

Kotijoukkueen hyökkäyspeli on ollut vaisua ja Harry Kane ei ole avannut vielä maalitiliään. Lisäksi Spurs joutuu tulemaan tänään toimeen ilman tärkeää Christian Erikseniä, jonka poissaolo tulee näkymään.

Vierasjoukkue Everton on kerännyt kolmelta ensimmäiseltä kierrokselta neljä pistettä. Edellisellä kierroksella Toffees hävisi kotonaan Citylle 2-0, mutta esitys oli tappiosta huolimatta varsin pirteä.

Vierasjoukkueen hyökkäyspeliä on ollut mukava katsella, kun Ross Barkley sekä Romelu Lukaku ovat olleet todella hyvässä iskussa heti kauden alussa. Myös Arouna Kone on aloittanut kautensa vahvasti.

Evertonin puolustuspää on pieni kysymysmerkki sillä Leighton Baines on vielä pitkään sivussa, Brendan Galloway loukkaantui edellisessä pelissä ja John Stonesin siirtohuhut eivät meinaa loppua vaikka Toffees ei ilmeisesti ole myymässä miestä Chelseaan.

Lähtökohdat huomioiden, vieraiden kerroin on sen verran kova, että me hyppäämme tänään Evertonin kelkkaan! Evertonin peli on ollut paremmalla tasolla Spursiin nähden ja uskon, että vierailla on hyvä mahdollisuus jopa täyteen pistepottiin.

Stoke – WBA

Valinta: Stoke (1,96)

Stoke isännöi tänään WBA:ta The Britannia Stadiumilla. Molemmat joukkueet metsästävät kauden avausvoittoaan Valioliigassa.

Stoke on kerännyt ensimmäisistä otteluistaan vain kaksi pistettä, mutta joukkue on kohdannut näissä otteluissa mm. Liverpoolin ja Tottenhamin.

Stoke palaa tänään Britannialle kahden perättäisen vierasottelun jälkeen. Stoke on perinteisesti vahva kotijoukkue ja tänään joukkueella on loistava mahdollisuus napata kauden avausvoitto.

Stoken pelajaatilanne on hyvä eikä suuria loukkaantumisia ole. Uusin hankinta Xherdan Shaqiri pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa Britannialla.

WBA on aloittanut kautensa heikosti vaikka vieraiden ensimmäiset pelit ovatkin olleet todella hankalia, kun vastassa on ollut mm. Chelsea ja Man City.

”Baggiesin” hyökkäyspeli ole vakuuttanut millään tavalla vaikka joukkue onnistuikin tekemään edellisessä ottelussa Chelseaa vastaan kaksi maalia. Siirtohuhujen kohteena olevan Saido Berahinon pelaaminen on tänäänkin epävarmaa.

Stoke nappaa tänään kotiluolassaan voiton!

Muut valinnat:

Bournemouth – Leicester yli 2,5 maalia (1,87)

 

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset