Lauantain Valioliiga-kierros: Maalijuhlat Carrow Roadilla!

Valioliiga | Vvihjeet.com

Porton reissusta ollaan kotiuduttu, joten on aika palata sorvin ääreen. Tänään Valioliiga-viheriöillä pelataan seitsemän kamppailua. Me kiinnitämme katsemme tänään Carrow Roadille, missä Norwich isännöi Leicesteriä.

Norwich – Leicester City

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,80)

Carrow Roadilla kohtaa tänään kaksi mahtavan alkukauden pelannutta joukkuetta. Molempien joukkueiden hyökkäyspeli on toiminut mallikkaasti, mutta puolustuspässä riittää parannettavaa.

Kotijoukkue Norwich menetti johtonsa kaksi kertaa edellisellä kierroksella West Hamia vastaan ja lopulta Lontoossa päädyttiin 2-2 tulokseen.

Norwich on jäänyt maaleitta ainoastaan kerran tällä kaudella. Tämä tapahtui St Marrysillä Southamptonia vastaan, kun Whittaker ajettiin ulos kentältä jo puolen tunnin pelin jälkeen.

Vierasjoukkue Leicester on ollut mielestäni alkukauden ylivoimaisesti viihdyttävin joukkue. Joukkue kääntää peliä todella nopeasti ja tämä on tuottanut tulosta. Mitenköhän ylivoimainen Leicester olisi jos se ei antaisi jokaisessa ottelussa kaverille kahden maalin etumatkaa?

Leicester on tehnyt tähän mennessä vähintään yhden maalin jokaisessa Valioliiga-ottelussa ja lisäksi joukkue on tehnyt eniten maaleja Valioliigassa yhdessä West Hamin kanssa.

Ennakolta luvassa on jälleen todella viihdyttävä ottelu ja uskon vahvasti, että maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päädyissä. Yli 2,5 maalia kelpaa peleihin (1,80) kertoimella mainiosti.

Sunderland – West Ham

Valinta: West Ham (2,40)

Kriisijoukkueeksi ristitty Sunderland kohtaa tänään West Hamin Stadium of Lightilla. Sunderland metsästää vielä kauden avausvoittooan, kun vierailijat ovat puolestaan sarjataulukossa upeasti kolmantena.

Sunderlandin tuskainen alkukausi ei näytä saavan päätöstä. Joukkue on sarjassa viimeisenä ansaitusti. Sunderland ei ole voittanut vielä ainuttakaan ottelua ja omissa on kolissut peräti 16 kertaa. Tänään kotijoukkue koittaa kääntää kurssiaan West Hamia vastaan, mutta se ei tule olemaan helppoa.

Kentän laidalla on huhuiltu, että manageri Dick Advocaatin aika Black Catsin peräsimessä alkaisi olla lopuillaan mikäli tappioputki saa jatkoa tänään.

Valioliigan paras vierasjoukkue West Ham on ollut vahvassa vedossa viime aikoina. Joukkue on voittanut neljästä edellisestä ottelustaan kolme ja pelannut kertaalleen tasan.

West Hamin kokoonpanosta puuttuu tänään Alex Song, Enner Valencia sekä Angelo Ogbonna. Poissaolijoiden listalla on kovia nimiä, mutta West Ham on pelannut hyvin myös ilman yllä mainittua kolmikkoa.

West Ham on kaatanut vieraskentällä tällä kaudella jo Liverpoolin, Arsenalin sekä viimeisimpänä Man Cityn, joten Sunderlandin kaatamisen ei pitäisi ainakaan tämän tilaston mukaan tuottaa suuria vaikeuksia.

West Hamin voitolle tarjottu (2,40) kerroin on otettava lapulle mukaan.

Muut valinnat:

Watford, tasapeli ei vetoa (2,45)

Bournemouth – Watford alle 2,5 maalia (1,85)

 

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset