Lauantain KHL-vihjeet!

KHL-Vihjeet | Vvihjeet.com

KHL:ssä ei eilen pelattu, koska olihan kyseessä perjantai 13. päivä. Tänään isketään kelta-punaiset lasit päähän ja lähdetään vihjeissä Jokereitten matkaan. Mikäli et usko narreihin löytyy vihjeistä muutakin.

Avtomobilist Jekaterinburg – Jokerit

Valinta: Ylivoimamaaleja yhteensä yli 1,5 (1,96)

Idän ja lännen kärkipäänjoukkueet ottavat yhteen tänään Uralets Arenalla kun Jokerit saapuvat Jekaterinburgin vieraaksi. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa maaottelutauon jälkeen mutta torstaina molemmat jäivät maaleitta ja tukkaan tuli.

Jekaterinburg on itäisessä konferenssissa toisena kun ennakkoon vahvat joukkueet ovat rämpineet alkukaudesta ja tämän illan isännät ovat pystyneet pelaamaan yli oman tasonsa. Yhtenä syynä joukkueen hyvään alkukauteen voidaan pitää vahvaa ylivoimapeliä. Avtomobilistin 12 edellisestä maalista 5 on syntynyt ylivoimalla.

Jokereitten ruuti oli märkää torstaina Barys Astanaa vastaan eikä joukkue saanut maaleja aikaiseksi. Tiistaina Jokerit kävi kuitenkin hakemassa Omskista tärkeän 0-1 voiton ja voittomaali tuli kuin tulikin ylivoimalla.

Medvescak Zagreb – Severstal Cherepovets

Valinta: Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 5,5 (2,50)

Zagrebilaiset ovat olleet tehokkaita kotikaukalossaan tehden 20 ottelussa 56 maalia, joka oikeuttaa toiseen tilaan KHL:n kotiotteluissa tehtyjen maalien tilastossa. Maalinteko on onnistunut myös vierailijoilta, sillä Medvescakin rysään on isketty eniten maaleja joukkueen pelaamissa kotipeleissä.

Läntisen konferenssin jumbojoukkue Severstal on kaikinpuolin heikko joukkue. Illan isännät eivät kuitenkaan ole niin vahva joukkue että Severstal lähtisi vain puolustamaan vieraskentälle. Verkot tulevatkin heilumaan kummassakin päässä tiuhaan tahtiin.

Muut:

Amur Habarovsk (5,25)

Jugra Hanti-Mansijsk (2,55)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset