Lentopallon EM-kisat: Suomi kohtaa Puolan!

Lentopallon EM-kisat käynnistyivät torstaina ja tänään on luvassa kolmas kisapäivä. Illan kohokohtana isäntämaa Puola vastaan Suomi.

Lentopallon EM-kisat: 3. kisapäivän pelit ja valinnat

Venäjä – Slovenia

Valinta: Slovenia +11.5 (1.90)

Tässä otteluparissa on sekä kertoimien valossa että ihan paperilla päivän tasaisin vääntö luvassa. Venäjä otti ensimmäisessä ottelussaan vakuuttavan 3-0 voiton tasokkaasta Bulgarian joukkueesta. Vastapuolelle asettuva Slovenia puolestaan jyräsi kisojen ennakkoon heikoimmasta päästä olevan Espanjan myöskin 3-0.

Nyt nämä C-lohkon parhaat ottavat mittaa toisistaan ja Slovenian voisi olettaa pistävän Venäjän tiukoille. Tähän pohjautuen paras ja varmin valinta on Slovenialle tarjottu korkeahko +11.5 pisteen tasoitus 1.90 kertoimella. Tämä veto suojaa myös sen, että Slovenia onnistuu yllättämään Venäjän.

Viro – Serbia

Valinta: Serbia -2.5 (1.75)

Suomen niukasti kaatama Viro näytti Suomea vastaan pelastussa ottelussa miten kovasta joukkueesta on heidän kohdallaan kuitenkin kyse ja se taisteli itsensä aina tie-break erään asti ansaiten itselleen yhden pisteen. Viron vahvuus on keskihyökkäykset, joita se viljelee tappavan tasaisesti.

Serbia puolestaan säväytti melkoisen komeasti kaataen Puolan suoraan 3-0. Serbia on toki kestomenestyjä lentopallossa, mutta tuo voitto ei voinut olla muuta kuin iso pettymys isäntämaan faneille.

Mitä näiden keskinäiseen vääntöön tulee, niin tuskin Virolla on mahdollisuuksia Serbian myllytyksessä. Niin kovassa vireessä vaikuttaa toissavuoden Maailmanliigan ykkönen olevan, että tässä on odotettavissa puhdas 0-3 selkäsauna.

Suomi – Puola

Valinta: Puola -2.5 (1.75)

Suomi pelasi hienosti Viroa vastaan ensimmäiset kaksi erää, jäätyi täysin häviten seuraavat kaksi ja keräsin itsensä tie-breakiin hoitaen lopulta ottelun nimiinsä lukemin 3-2. Nyt vastaan asettuu ärsytetty isäntämaa, jonka on pakko ottaa Suomesta voitto, jotta kotikisoista ei tule täydellinen pannukakku. 0-3 ja eteenpäin.

Muut valinnat:

Bulgaria -2.5 (1.76)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset