Liiga 13.10: Maalintekijät haltuun!

Liigaa pelataan taas päivän hiljaiselon jälkeen. Päivän ohjelmassa on neljä ottelua. Tämän illan kierrokselta haetaan kovia kertoimia maalintekijöiden avulla.

Blues – Kärpät

Valinta: Mika Pyörälä tekee vähintään yhden maalin (4,25)

Kotijoukkue Blues saa tänään vieraita Oulusta, kun viime kevään mestari Kärpät lähtee mittaamaan kotijoukkueen pelivirettä.

Espoolais-seurassa eletään tällä hetkellä raskaita aikoja, sillä Blues on päättänyt minimoida kulunsa. Tämän päätöksen tulokset alkavat näkyä karulla tavalla, sillä pelaajia lähtee joukkueesta kuin sieniä sateella. Viimeisin lähtijä on joukkueen maalitykkinä viime vuosina kunnostautunut Kai Kantola, joka pelaa loppukauden Tampereen Ilveksen riveissä.

Vierasjoukkue Kärpät on ottelun ehdoton suosikki, ja voi pitää jopa ihmeenä, jos Bluesin maaliverkko ei heilu tänään oikeen kunnolla. 

Kärpät on vahvempi joukkue ja ryhmä on varmasti motivoitunut katkaisemaan tänään kolmen ottelun vierastappioputkensa.

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa kuluvalla sesongilla, ja jos tilastoihin on luottamista, niin Kärppien kakkoskentän laituri voidaan napata lapulle hyvällä kertoimella.

HIFK – Ilves

Valinta: Markku Flinck tekee vähintään yhden maalin (7,00)

Kotijoukkue HIFK on Liigassa tällä hetkellä kuudentena. HIFK ei ole ollut tällä kaudella erityisen kova kotijoukkue, mutta toisaalta Ilves ei ole vakuuttanut vieraskentillä.

Vierasjoukkue Ilves on Liigan paras kotijoukkue, mutta vieraissa peli on ontunut. Tällä hetkellä tupsukorvat ovat tahkonneet vieraissa kolme ottelua, joista kasassa on ainoastaan kolme pistettä ja maalisuhde näyttää lukemaa -2. 

Bluesista Ilveksen paitaan palannut Kai Kantola on jo tänään tupsukorvien kokoonpanossa. Ottelusta sopii odottaa kovavauhtista ja näin ollen uskon vahvasti, että maaliverkot tulevat heilumaan tänään kentän molemmissa päädyissä.

Tänään lapulle napataan hieman yllätyksellisempi nimi, sillä päivän maalintekijä löytyy vierasjoukkue Ilveksen riveistä. Tupsukorvien ykköskentän keskushyökkääjä Flinck saa nimittäin tänään vierelleen Kai Kantolan sekä kovassa vireessä olevan Joonas Vihkon, joten uskotaan miehen maaliin todella kovalla kertoimella.

Aiheeseen liittyvät uutiset